Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Zi istorică pentru Blue Air: 23 de rute noi anunțate astăzi!

Zi istorică pentru Blue Air: 23 de rute noi anunțate astăzi!

Zi istorică pentru Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% romanesc, care astăzi a anunțat deschiderea a nu mai puţin de 23 de rute noi din vara anului următor! În această dimineață, până la ora 14 când era programată conferința de presă a Blue Air. Am stat numai cu ochii pe Airlinestravel și Aeronews (cărora le mulțumesc pentru tot ce au postat pe facebook), deoarece eram foarte curios ce rute noi vor fi anunțate și speram la ceva interesant. Așadar, Blue Air a anunțat astăzi, 30 septembrie 2015, o mulțime de rute noi odată cu introducerea orarului de vară 2015. Rutele noi sunt următoarele:

Zi istorică pentru Blue Air! Compania a anunțat 23 de rute noi astăzi!

 

  • din București: zboruri către Lyon, Birmingham, Castellon, Hamburg și Stockholm (plus Glasgow care a fost anunțată acum câteva zile).
  • din Bacău: zboruri către Madrid și Stuttgart.
  • din Iași: zboruri către Barcelona, Bruxelles și Koln.
  • din Cluj: zboruri către Dublin și Liverpool.
  • din Constanţa: zboruri către Atena.
  • din Sibiu: zboruri către Stuttgart.
  • din Torino: zboruri către Atena, Londra, Madrid, Lamezia Terme, Palma de Mallorca, Menorca și Stuttgart.

Zi istorică pentru Blue Air: zborurile către Birmingham și Hamburg vor fi operate din data de 29 martie 2016. Cele către Castellon vor debuta pe data de 1 iunie 2016. Iar zborurile către Lyon și Stockholm vor începe în data de 4 iunie 2016.

Fiind un pasionat al zborurilor și fan al companiilor low cost, mi se par destul de bune noile rute. Însă speram și la introducerea unei rute din București către Atena sau măcar București-Cluj. Mi se par foarte utile zborurile către Birmingham, Glasgow și Lyon (destinații pe care le-am trecut deja pe listă pentru anul viitor), mă bucur și pentru ruta către Stockholm, deoarece va fi concurenţă între Blue Air și Wizz Air și vom avea mai multe opțiuni legate de orarul de zbor, însă sunt surprins de decizia de a zbura la Castellon (un aeroport fantomă), mai ales atât timp cât Blue Air zboară și la Valencia.

Citește și:

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

sau

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

2 Comments

  1. buna seara imi puteti spune de cind incepe cursa bucuresti-castellon?

Lasă un răspuns