Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Zboruri București – Marrakech, tur-retur 5-10 martie, 117 euro cu Ryanair!

Zboruri București – Marrakech, tur-retur 5-10 martie, 117 euro cu Ryanair!

Cautând zboruri ieftine pentru această primăvară, am găsit o ofertă extrem de ieftină pe ruta București – Marrakech. Cu conexiune în aceeași zi în Roma (Ciampino) și la dus și la întors. Oferta este de la compania low cost Ryanair! Astfel, dacă vrei să călătorești pe ruta București – Marrakech în perioada 5-10 martie, poți să plătești doar 117.86 de euro pentru toate cele 4 zboruri. Acest preţ nu include bagaj de cală, ci doar un bagaj de mână. Acesta poate avea o greutate maxima de 10 kg. Dar te poți descurca fără probleme câteva zile doar cu bagaj de mână. Mai multe detalii găsesti pe site-ul companiei Ryanair.

Zboruri București – Marrakech cu conexiune în Roma (Ciampino):

 

5 martie, București – Roma (Ciampino), 10:00 – 11:05, preț 26.09 euro;
5 martie, Roma (Ciampino) – Marrakech, 15:40 – 18:15, preț 28.79 euro;

10 martie, Marrakech – Roma (Ciampino), 10:00 – 14:20, preț 41.39 euro;
10 martie, Roma (Ciampino) – București, 18:20 – 21:25, preț 21.59 euro;

Total dus-întors: 117.86 euro de persoană!

Zboruri București - Marrakech tur

Zboruri București – Marrakech tur

Zboruri București - Marrakech retur

Zboruri București – Marrakech retur

Dacă vrei să cauți zboruri București – Marrakech poți căuta și variante cu conexiune în Milano (Bergamo) sau  în Bruxelles (Charleroi). Însă varianta cu Roma (Ciampino) este de departe cea mai bună.

Marrakech este un oraș impresionant. Este unul dintre cele mai vizitate orașe din Maroc, iar cel mai cunoscut obiectiv turistic din Marrakech este renumita piață Djemaa El-Fna (foto), cea mai aglomerată piață din Africa. Piata Djemaa El-Fna este un uriaş teatru în aer liber, este cel mai „fierbinte” loc din oraș și este inclusă în patrimoniul UNESCO. De asemenea, este locul în jurul căruia se dezvoltă orașul vechi (medina). Marrakech este un oraş extrem de turistic, iar dacă nu te atrag piața Djemaa El-Fna sau Medina, există și partea nouă a oraşului, în zona bulevardului Mohammed VI. Marrakech este un oraș care cu siguranță merită vizitat, datorită culturii impresionante specifice locului și datorita contrastului puternic între vechi și nou.

Marrakech - Djemaa El-Fna

Marrakech – Djemaa El-Fna

* Pozele sunt facute in Marrakech in octombrie 2013;

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns