Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Zboruri București-Florența de la 32.90€

Zboruri București-Florența de la 32.90€

Blue Air, singura companie aeriană low cost romanească, a anunțat zboruri București-Florența, o nouă destinaţie. Acestea vor debuta odată cu introducerea orarului de vară, conform site-ului oficial al companiei, blueairweb.com. Zborurile către Florența, capitala superbei regiuni Toscana, vor fi disponibile începând cu data de 29 martie 2015. Acestea vor fi operate cu o frecvență de 3 ori pe săptămână. Respectiv în zilele de marți, joi și duminică, pe toată perioada orarului de vară 2015.

Zboruri București-Florența

 

Conform site-ului oficial al companiei, prețul biletelor pentru o călătorie în perioada 29 martie (duminică) – 2 aprilie (joi) este de 64.8 euro fără taxe suplimentare, iar cu taxe biletele ajung la un preț total de 86.20 euro pentru o călătorie dus-întors. Acest preț nu cuprinde decât un bagaj de mână de persoană, care nu poate depăși greutatea de 10 kg. Pentru bagaje suplimentare se percep diferite taxe.

Blue Air Bucuresti-Florenta

Blue Air: București-Florența

Aterizarea are loc pe aeroportul Peretola (denumit înainte Amerigo Vespucci), aflat la o distanță mică de oraș, la doar 8 km. Pentru a ajunge de la aeroport în centrul orașului există mai multe variante:

– cu autobuzul: durata călătoriei este de 15 minute, iar prețul biletului este de 3 euro. Autobuzul pleacă de la aeroport odată la fiecare 30 de minute.

– cu trenul: durata călătoriei este de doar 5 minute, însă prețul este mai mare, 8 euro, dar trenurile de la aeroport către Gara Centrală din Florența (Stazione di C. Mattioli) circulă din 10 în 10 minute.

– cu taxiul: deși taxiul este în general cea mai scumpă variantă de transfer, în cazul Florenței aeroportul fiind foarte aproape de centrul orașului, un drum cu taxiul  costă doar aproximativ 12 euro. Dacă călătoriți în grup de 2 persoane, taxiul devine o variantă de transfer mai ieftină decât trenul, costul de persoană ajungând la doar 6 euro.

Astfel, Blue Air devine singura companie aeriană prezentă pe piața din țara noastră care operează zboruri directe către Florența.

* Sursa foto: commons.wikimedia.org

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns