Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Zboruri București – Bruxelles la 9.99 euro și alte oferte ieftine!

Zboruri București – Bruxelles la 9.99 euro și alte oferte ieftine!

Zboruri București – Bruxelles la 9.99 euro și alte oferte ieftine: suntem în perioada promoțiilor la mai toate companiile aeriene, însă oferta irlandezilor de la Ryanair este de departe cea mai mic[ de pe piață, aceştia oferind zboruri de la preţuri începând cu 9.99 de euro pe segment! În această toamnă poți merge într-un city break la Bruxelles în perioada 20-22 noiembrie (vineri-duminică) sau 20-23 noiembrie (vineri-luni) la un incredibil preț de 19.98 de euro, ambele zboruri având un tarif de 9.99 de euro!

Aterizarea este pe aeroportul din Charleroi, aflat la aproximativ 55 de km faţă de centrul Bruxelles-ului. Vezi acest articol pentru a afla cum se ajunge de la aeroportul din Charleroi în Bruxelles. În luna noiembrie sunt multe oferte ieftine la preţuri începând de la 9.99 de euro la Ryanair, însă și Wizz Air are oferte bune, la preţuri începând de la 54 de lei pe segment pentru posesorii Wizz Discount Club sau de la 84 de lei, preț normal. Pentru mai multe detalii consultă site-urile oficiale ale Ryanair și Wizz Air.

Zboruri București – Bruxelles la 9.99 euro și alte oferte ieftine!

 

Bucuresti - Bruxelles Charleroi

Luna noiembrie este plină de oferte foarte ieftine. Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante destinații low cost aflate la preţuri foarte mici:

  • București – Bruxelles (Charleroi) – de la 9.99 euro cu Ryanair;
  • București – Roma (Ciampino) – de la 64 de lei cu Wizz Air (Wizz Discount Club);
  • București – Pisa (Toscana) – de la 54 de lei cu Wizz Air (Wizz Discount Club);
  • București – Malta Luqa – de la 84 de lei cu Wizz Air (Wizz Discount Club);
  • București – Malaga – de la 84 de lei cu Wizz Air (Wizz Discount Club);
  • București – Larnaca – de la 54 de lei cu Wizz Air (Wizz Discount Club);
  • București – Dublin – de la 31.99 euro cu Ryanair;

Toate zborurile de mai sus sunt valabile în limita disponibilităților și includ numai bagaj de cabină (de maxim 10 kg). Pentru bagaj de cală se plătește o taxă suplimentară.

Citește și:

Util: Cum ajungi de la aeroportul din Charleroi în Bruxelles?

sau

Bruxelles street food – ce poți mânca pe stradă?

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns