Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Wizz Air introduce ruta Cluj-Dubai din decembrie!

Wizz Air introduce ruta Cluj-Dubai din decembrie!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala și de Est, a anunțat în data de 4 mai 2015 introducerea unei noi rute. Este vorba de o rută foarte interesantă, respectiv Cluj-Dubai. Aceasta rută va fi operată începând cu luna decembrie a acestui an. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână, respectiv în zilele de sâmbătă și marți. Biletele au fost deja puse la vânzare pe site-ul oficial al Wizz Air. Iar prețurile pornesc de la 319 lei (preț normal) sau de la 274 de lei pe segment pentru abonații Wizz Discount Club. Aceste prețuri sunt cu toate taxele incluse.

Orarul de zbor pentru ruta Cluj-Dubai este următorul:

 

Zborul de dus (sâmbătă și marți): 14:05 – 21:20.

Zborurile de întors (sâmbătă și marți): 21:55 – 01:30.

Wizz Air Cluj-Dubai

Conform declarațiilor oficiale ale purtătorului de cuvânt al Wizz Air, compania a hotărât să introducă noua rută Cluj – Dubai ca urmare a rezultatelor bune pe care le-a obținut cu ruta București – Dubai. Compania Wizz Air zboară cu avioanele aproape pline către această destinație. Acest lucru se întâmplă deoarece Dubai este o destinație preferată de foarte mulți români. Iar prețurile practicate pentru aceste zboruri sunt foarte bune. Wizz Air are de departe cea mai bună ofertă pentru Dubai. Prețurile sunt mult mai mici decât cele practicate de companiile concurente pe aceasta rută. Este vorba de companiile TAROM și Fly Dubai.

Odată cu introducerea acestei rute noi, compania aeriană maghiară Wizz Air a ajuns la un total de 93 de rute operate de pe opt aeroporturi din ţara noastră. Cele 93 de rute sunt operate către peste 40 de destinaţii din 15 ţări.

* Sursa foto: Wizz Air

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

One Comment

  1. la preturile astea e logic sa zboara cu avioanele full. oare cand o sa avem zboruri si pentru qatar sau alte tari din zona?

Lasă un răspuns