Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Wizz Air introduce trei zboruri noi din Cluj

Wizz Air introduce trei zboruri noi din Cluj

Operatorul low cost Wizz Air anunță extinderea operațiunilor de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj. Wizz air va introduce trei rute noi. Cele trei zboruri noi din Cluj vor fi către Köln (două zboruri săptămânale – marți și sâmbătă) și către Geneva și Malmö (două zboruri săptămânale – miercuri și duminică). Cele trei zboruri noi din Cluj vor fi disponibile începând cu data de 20-21 decembrie 2014. De asemenea, conform anunțului oficial făcut de către vicepreședintele companiei Wizz Air, John Stephenson, pentru extinderea operațiunilor de pe Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj va fi alocată încă o aeronavă. Este vorba de o aeronavă de tipul Airbus A320. Odată cu introducerea acestor noi destinații, Wizz Air ajunge la un total de 20 de rute de la Cluj.

Wizz Air introduce trei zboruri noi din Cluj

 

Anunțul vine după o zi de la dezvăluirea intențiilor de extindere a operațiunilor și introducerea unor rute noi de pe Aeroportul “Traian Vuia” din Timișoara.

Biletele către cele trei noi destinații pot fi deja rezervate pe site-ul www.wizzair.com. Iar prețurile încep de la suma de 84 de RON pe segment. Acest preţ este valabil pentru deținătorii Wizz Discount Club, în timp ce preţul normal porneşte de la 129 de RON pe segment. Pentru a deveni membru Wizz Discount Club se plătește suma de 149 de RON anual, iar prin acest program de fidelizare a pasagerilor, Wizz Air îți oferă o reducere de minim 10 euro (45 de RON) la fiecare zbor efectuat.

Conform datelor oficiale prezentate pe site-ul oficial al aeroportului „Avram Iancu” din Cluj, acesta a avut un trafic de peste 1.03 milioane de pasageri în anul 2013. Dintre care, aproximativ 866 de mii de pasager au fost transportați pe rute internaționale. Cu o istorie de aproape 50 de ani, aeroportul din Cluj a fost modernizat în anul 2008. Atunci a fost finalizată construcţia unui nou terminal. Noul terminal are o capacitate de 1.5 milioane de pasageri pe an. Şi este destinat atât curselor interne, cât şi externe. Aeroportul se află la o distanţă de aproximativ 8.5 km faţă de centrul oraşului Cluj. Distanţa se poate parcurge cu transportul în comun, cu troleibuzul numarul 5, sau cu taxiul. Sau cu Uber. O călătorie de la aeroport până în centrul oraşului costă între 25 şi 35 de lei.

Wizz Cluj-Malmo

Sursa foto: www.wizzair.com.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii