Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Rută nouă de la Vueling: Bucureşti – Roma

Rută nouă de la Vueling: Bucureşti – Roma

Rută nouă de la Vueling: compania aeriană spaniolă low cost Vueling Airlines va introduce zboruri pe ruta Bucureşti – Roma Fiumicino, începând cu luna iunie a anului următor, conform paginii oficiale a companiei, www.vueling.com. Biletele se pot rezerva deja online. Iar zborurile vor fi efectuate de trei ori pe săptămână, respectiv lunea, miercurea și vinerea pe ruta București Otopeni – Roma Fiumicino. Și martea, joia și duminica pe ruta Roma Fiumicino – București Otopeni.

Rută nouă de la Vueling: Bucureşti – Roma

 

În urma unei simulari de rezervare pe site, costul unei călătorii tur – retur este puţin peste 100 de euro. Prețul este considerabil mai mare decât la Blue Air sau Wizz Air, unde același bilet de avion costă aproximativ jumătate. Cu mențiunea că Wizz Air nu zboară pe aeroportul din Fiumicino, ci pe cel din Ciampino.

Vueling Airlines este o prezenţă destul de discretă pe piața din România. Compania a mai operat zboruri din București și din Cluj în sezonul de vară, către destinaţii din Spania și Italia, iar în prezent singura rută din țara noastră este Cluj Napoca – Barcelona El Prat T2.

Compania aeriană low cost Vueling Airlines a fost fondată în anul 2004. Baza este pe Aeroportul El Prat din Barcelona, dar are și huburi şi pe Aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino – Roma. Vueling zboară în prezent către mai mult de 100 de destinații. Acestea sunt în principal din Spania, Europa de Vest și nordul Africii, oferind zboruri de legătură foarte bune și la preţuri rezonabile către destinații precum Marrakech, Fes sau Casablanca (Maroc) sau Tunis. Conform site-ului specializat airfleets.net, Vueling Airlines deține 88 de aeronave. Dintre care 83 sunt de tipul Airbus A320-200. Și 5 de tipul A319. Iar întreaga flotă a companiei are o vârstă medie de 7.3 ani. Vueling Airlines este divizia de low cost a grupului IAG (International Airlines Group). Din acest grup mai fac parte companiile Iberia şi British Airlines.

Sursa foto: www.ahorradoras.com

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns