Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Vrei un city break ieftin? Top 3 destinații în această toamnă sub 100 de euro

Vrei un city break ieftin? Top 3 destinații în această toamnă sub 100 de euro

Toamna este sezonul în care poți găsi foarte ușor un city break ieftin către mai toate destinațiile din Europa. Deoarece concediile încerc mi le fac în destinații mai puțin turistice, las vizitarea orașelor mari pentru city break-uri toamna sau primăvara, când biletele de avion sunt foarte ieftine. Pentru mine, un city break ieftin înseamnă să plătesc sub 100 de euro pe bilete dus-întors. Poate cu tot cu bagaj de cală. În această perioadă a anului, hotelurile au oferte la jumătate de preț aproape peste tot în Europa față de prețurile din vară. De asemenea, există nenumărate oferte la apartamente pe site-ul airbnb care sunt foarte utile în cazul unor călătorii în grup de 3-4 persoane.

Vrei un city break ieftin? Am făcut un mic research pe site-urile companiilor aeriene și am găsit următoarele oferte pentru această toamnă

 

Sfat: chiar dacă este mai greu, încearcă să călătorești în timpul săptămânii deoarece eviți aglomerația de weekend, iar prețurile biletelor sunt mult mai ieftine.

1. Larnaca (Cipru). Larnaca este un oraș perfect pentru călătorii ieftine în această perioadă a anului. Deoarece ai ce vizita, temperaturile se aproprie de 30 de grade în luna octombrie, poți face plajă și poți chiar intra în apă. Un city break ieftin în Larnaca, cu Wizz Air, în perioada 21-25 octombrie costă 268 de RON (fără bagaj de cală), iar cu bagaj de cală ajunge la 494 de RON. Două persoane se pot încadra în limitele unui bagaj de cală (32 de kg), așa că prețul de persoană, dus-întors, ajunge la 380 de RON, deci sub 100 de euro. Adică un city break ieftin.

City break ieftin Larnaca

2. Londra (Marea Britanie). Tot sub 100 de euro de persoană poți găsi călătorii și pentru un city break ieftin la Londra. Cu Ryanair, în perioada 16-19 octombrie. Aterizarea este pe aeroprotul din Stansted. Acesta se află la o distanță de aproximativ 60 de km de centrul orașului. Însă există autocare TerraVision care pleacă la fiecare 30 de minute către Gara Centrală din Londra. Iar prețul unei călătorii costă 11 euro și în aproximativ 50 de minute ești în Londra.

City break ieftin Londra

 

3. Istanbul (Turcia). Istanbul este un oraș plin de culoare. Un amalgam între Occident şi Orient, unde merită să faci călătorii aproape în orice perioadă a anului. TAROM oferta bilete dus-întors din București către Istanbul la un preț special, de 99 de euro. În acest preț sunt incluse atât două bagaje de mână cât şi un bagaj de cală în limita a 23 de kg. Dar și serviciu de catering la bord.

City break ieftin Istanbul

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns