Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Vacanța de Paște 2019: câteva idei de city break și oferte ieftine

Vacanța de Paște 2019: câteva idei de city break și oferte ieftine

Vă propunem câteva oferte pentru vacanța de Paște 2019, deoarece la final de aprilie vom avea o mini-vacanță de 4 zile, având în vedere că Paștele ortodox va fi în data de 28 aprilie, iar noi vom avea liber atât în a doua zi de Paște (luni, 29 aprilie), cât și în Vinerea Marea (vineri, 26 aprilie). Mulți dintre noi preferăm să optăm pentru un city break sau o scurtă vacanță peste hotare de fiecare dată când se ivește o astfel de ocazie, așa că am căutat oferte de bilete de avion pentru această perioadă și am selectat câteva pe care le consider foarte bune. Iată mai jos ce oferte am găsit, la un preț de maxim 150 de euro pentru un zbor dus-întors.

 

Vacanța de Paște 2019: oferte din București

 

1. Catania

 

Catania este prima noastră propunere, iar un bilet de avion dus-întors din Catania în perioada 25/26 – 29 aprilie este de 628 de lei, cu compania Wizz Air. Sau doar 538 de lei, dacă ești abonat la Wizz Discount Club.

Catania, al doilea oraș ca mărime din Sicilia, este fermecătoare și este un loc ideal pentru a petrece câteva zile. Catania are o reputație de oraș un pic haotic, dar asta face parte din farmecul său aparte.  La fiecare colț de stradă vei găsi clădiri superbe, catedrale construite în stilul baroc sau palate impresionante.

2. Viena

 

Viena, unul dintre orașele preferate ale românilor pentru un city break, a devenit o destinație foarte accesibilă din București, odată cu introducerea zborurilor low cost de la Ryaniar în colaborare cu Laudamotion. Laudamotion este o companie pe cât de nouă pe atât de veche. Este vorba de vechea companie Fly Niki, care a fost reachizitionată de către fostul pilot de Formula 1 Niki Lauda de la compania Air Berlin, care a dat faliment recent. Noua companie se numește Laudamotion și este detinută de Niki Lauda în parteneriat cu Ryanair, care are o parte din companie.

În perioada 25/26 – 29 aprilie, un zbor dus-întors către Viena costă doar 67.91 de euro, adică în jur de 320 de lei.

3. Veneția

 

Veneția este destinația pe care ne-am ales-o noi pentru vacanța de Paște 2019 și pe care v-o recomandăm si vouă. Cu canalele sale istorice, gondolele, clădirile colorate și străzile înguste, Veneția este considerată una dintre cele mai romantice și frumoase orașe din lume. Dar dacă vrei ca vacanța ta în Veneția să fie minunată, este indicat să vizitezi orașul în extra sezon. Vara, Veneția este plină de oameni, este foarte cald, iar experiența nu va mai fi aceeași.

În perioada 25 – 29 aprilie, un bilet dus-întors către Veneția costă 538 de lei, sau doar 448 de lei cu Wizz Discount Club. 

4. Atena

 

Atena este oricând o idee bună de city break, mai ales în aprilie când vremea este ideală. Impresionantul Acropole, cartierul Plaka sau Piața Monastiraki sunt doar câteva dintre locurile pe care nu trebuie să le ratezi în Atena. Din fericire, pentru noi este ușor de ajuns în Atena datorită zborurilor low cost.

Cu Ryanair, un bilet dus-întors în perioada 26-29 aprilie 2019 costă doar 118.30 de euro, adică în jur de 560 de lei. 

5. Varșovia

 

Chiar dacă Polonia nu este neapărat o țară turistică, există multe locuri frumoase pe care le poți vizita aici. Dacă te-ai săturat de city break-uri în Italia sau Spania și vrei să vezi și altceva, Polonia este o variantă interesantă. Varșovia, capitala țării, este cea mai la îndemână datorită zborurilor low cost la prețuri accesibile.

În perioada 25-29 aprilie 2019, un bilet dus-întors către Varșovia costă 490, sau doar 408 cu Wizz Discount Club. 

Vacanța de Paște 2019: oferte din Cluj

 

1. Londra

 

Un weekend prelungit este suficient pentru a vizita principalele obiective turistice din Londra și pentru a simți vibe-ul londonez. Capitala Marii Britanii poate fi vizitată în orice perioadă a anului.

De Paște, se poate zbura din Cluj către Londra cu Wizz Air la 358 de lei pentru un zbor dus-întors, sau la doar 268 de lei cu Wizz Discount Club. 

2. Bologna

 

Bologna, care se mândrește cu cea mai veche universitate din lume, este unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Italia. Dacă alegi Bologna pentru un city break, trebuie să faci în asa fel încât să te bucuri la maxim de bucătăria locală și de produsele culinare tradiționale pline de arome și de gusturi minunate.

Din Cluj, poți zbura către Bologna în perioada 26-29 aprilie 2019 la un preț de 508 de lei cu Wizz Air, sau la doar 418 de lei dacă ești abonat la Wizz Discount Club.

Vacanța de Paște 2019: oferte din Iași

 

Veneția

 

În vacanța de Paște din 2019 se poate ajunge destul de ieftin la Veneția și din Iași.  În perioada 20-23 aprilie, un bilet de avion pe ruta Iași – Veneția – Iași poate fi achiziționat la prețul de 598 de lei cu Wizz Air, sau la prețul de 508 de lei dacă ești abonat la Wizz Discount Club.

* Prețul biletelor afișat în print screen-uri este cel din acest moment (joi, 14 februarie 2019, ora 21:00). Pentru a verifica dacă prețurile s-au păstrat, accesați site-urile www.wizzair.com și www.ryanair.com.

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Citește și:

Top destinații de călătorii în 2019: recomandările noastre

sau

Zile libere 2019: când avem mini-vacanţe?

Lasă un răspuns