Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Top 5 city break-uri pentru mini vacanța de Rusalii

Top 5 city break-uri pentru mini vacanța de Rusalii

Mini vacanța de Rusalii pică anul acesta în datele de 31 mai și 1 iunie (duminică și luni) și astfel noi, cei pasionați de călătorii, vom avea parte de o scurtă vacanţă, perfectă pentru un city break. În acest articol îți voi prezenta care sunt, în opinia mea, cele mai potrivite city break-uri pentru această perioadă, pentru care prețul biletelor este în jurul sumei de 100-150 de euro pentru o călătorie dus-întors.

Top 5 city break-uri pentru mini vacanţă de Rusalii

 

1. Roma, Cetatea Eternă, despre care am scris aici, poate fi vizitată în perioada 30 mai – 2 iunie cu doar 408 lei pentru un bilet dus-întors cu Wizz Air (Wizz Discount Club).

Fontana di Trevi

Fontana di Trevi

2. Malta. Cu doar o zi de concediu în plus, poți merge în Malta cu Wizz Air, în perioada 30 mai – 2 iunie, la un preț începând de la 358 de lei dus-întors (Wizz Discount Club). Update: preţul actual (4 mai) este de 268 de lei dus-întors!

Malta

Malta

Malta

Malta

3. Nisa/Coasta de Azur. Coasta de Azur este o destinație foarte bună pentru a-ți petrece vacanța de Rusalii. Defapt, aici poți să te duci în orice perioadă a anului, deoarece vremea este mereu foarte bună. Din fericire, există zbor direct București-Nisa cu Blue Air. Iar în perioada 31 mai – 2 iunie prețul unui bilet tur-retur, cu toate taxele incluse costă 688 de lei.

Coasta de Azur

Coasta de Azur

Coasta de Azur

Coasta de Azur

4. Istanbul. Şi la Istanbul, un oraș plin de istorie, poți ajunge tot low cost, cu compania turcească Fly Pegasus. Prețul unui bilet dus-întors în perioada 29 mai – 1 iunie costă 147 de euro, adică 650 de lei. Dacă vrei să aterizezi pe Aeroportul Ataturk, poți opta pentru Turkish Airlines, la prețul de 186 de euro.

Istanbul

5. Malmö/Copenhaga. Eu zic să profităm de faptul că avem linie directă din București către Malmö și să vizităm sudul Suediei și Copenhaga până nu scoate Wizz Air zborul. Eu am făcut deja acest lucru anul trecut. Prețul unui bilet de avion tur-retur pe ruta București-Malmö cu Wizz Air, pentru perioada 29 mai-1 iunie este de 368 de RON cu Wizz Discount Club.

Malmö

Malmö

Copenhaga

Copenhaga

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns