Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Timișoara – Torino, începând cu data de 28 martie, cu Wizz Air

Timișoara – Torino, începând  cu data de 28 martie, cu Wizz Air

Începând cu data de 28 martie 2015, compania aeriană low cost Wizz Air va începe zborurile către cea mai nouă destinație, respectiv de pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, către Torino. Potrivit site-ului oficial al companiei aeriene Wizz Air, prețurile pentru această nouă rută pornesc de la 54 de lei pe segment pentru membrii Wizz Discount Club. Pentru cei care nu sunt abonați, preţurile înceă de la 99 de lei pe segment. În acest tarif nu este inclus decât un bagaj de mână. Iar pentru bagaj de cală se percep costuri suplimentare. Zborurile pe ruta Timișoara – Torino vor fi operate cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Orar de zbor Timișoara – Torino

 

– Timișoara – Torino, plecare vinerea la ora 18:45, sosire în Torino la ora locală 19:30.

– Timișoara – Torino, plecare lunea la ora 6:00, sosire în Torino la ora locală 7:05.

– Torino – Timișoara, plecare în fiecare luni și vineri la ora 7:35, sosire în Timișoara la ora 10:35.

Aeroportul Caselle din Torino este situat la o distanță de aproximativ 18 km față de centrul orașului. Aceasta se poate parcurge cu autobuzul, durata călătoriei fiind în jur de 40 de minute. Iar prețul unei călătorii este de doar 2 euro. Cu taxiul prețul călătoriei este în jur de 30 de euro și durează aproximativ 15 minute.

Wizz Air și-a tot extins în ultima vreme baza de la Timișoara, de unde operează zboruri către 15 destinații. Acestea sunt: Londra (Luton), Madrid, Barcelona, Bruxelles (Charleroi), Frankfurt (Hahn), Munchen Vest (Memmingen), Roma (Ciampino), Bari, Paris (Beauvais), Bergamo, Bologna, Treviso, Valencia și Torino.

Orașul Torino, despre care am scris aici, este o destinație foarte bună pentru sporturile de iarnă datorită stațiunilor montane aflate în apropiere. Un lucru interesant este ca în Torino sunt foarte mulți români. Numărul acestora este de aproximativ 56.000, românii reprezentând cea mai mare minoritate din oraș. Practic, am colonizat Torino.

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns