Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

TAROM oferă reduceri de 50 de euro pentru călătorii dus-întors

TAROM oferă reduceri de 50 de euro pentru călătorii dus-întors

TAROM oferă reduceri de 50 de euro pentru călătorii dus-întors. Compania aeriană naţională TAROM a publicat pe site-ul oficial www.tarom.ro oferta de vară, care conţine reduceri de 25 de euro pentru un bilet dus sau de 50 de euro pentru biletele dus-întors. Oferta este doar pentru anumite zboruri şi doar în lunile iulie şi august 2014 și este disponibilă la vânzare doar în zilele de vineri şi sâmbată ale lunii iulie.

TAROM oferă reduceri de 50 de euro pentru călătorii dus-întors

 

Oferta este valabilă numai pentru zboruri către Dubai, Londra, Moscova, Stockholm, Roma, Praga, Atena și Istanbul. De exemplu, dacă te gândeşti să petreci un weekend la Istanbul în perioada 1-3 august, vei plăti în jur de 135 de euro pentru un zbor dus-întors, în timp ce costul unei călătorii în aceleaşi date şi pe aceeaşi rută cu Turkish Airlines costă 193 de euro.

Mai multe detalii, precum şi lista tuturor ofertelor, poţi găsi pe site-ul Tarom accesând acest link.

Fondată în 1954, compania TAROM (S.C. Transporturile Aeriene Române S.A.) este cea mai mare companie aeriană din România, și are baza principală pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. TAROM face parte din grupul Sky Team, alături de companii de renume precum Aeroflot, Air France, Air Europa, AlItalia, Delta Airlines, KLM, Czech Airlines sau China Airlines. TAROM are peste 2000 de angajați și o flotă de 23 de aeronave.

Compania TAROM este deținută în proporție de 96,7% de către Ministerul Transporturilor. Ceilalți acționari ai companiei, care împreună au doar 3.3%, sunt SIF Muntenia, Compania Națională Aeroportul București Otopeni și ROMATSA. De asemenea, TAROM este membra Sky Team din data de 25 iunie 2010. Sky Team este a doua cea mai mare alianţă aerianî din lume, după Star Alliance. În prezent, alianţa este formată din 13 membri. Printre aceştia se numără Aeroflot, KLM, Air France şi Alitalia.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Sursa foto: http://newsair.ro