Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

TAROM introduce cursa București-Valencia. Bilete de la 143 de euro dus-întors!

TAROM introduce cursa București-Valencia. Bilete de la 143 de euro dus-întors!

Compania aeriană TAROM a anunțat pe data de 26 ianuarie prima rută nouă din anul 2015: București-Valencia. Cursele pe această nouă rută sunt disponibile deja pentru rezervări pe site-ul oficial TAROM, www.tarom.ro. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în perioada 19 iunie – 28 septembrie 2015. Cursele vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus Industrie A318, după orarul de mai jos.

București-Valencia, orar de zbor

 

București – Valencia 21:00 – 23:35 – cursele vor fi operate vineri și duminică.
Valencia – București 00:25 – 04:50 – cursele vor fi operate sâmbăta și luni.

Noua ruta București-Valencia beneficiază și de un preț promoțional, care pornește de la 142.88 de euro pentru o călătorie tur-retur. Acest preț are toate taxele incluse și este permis un bagaj de cală cu o greutate maximă de 23 de kg. Pentru clasa Business sunt permise 3 astfel de bagaje, plus un bagaj de mână care să nu depășească greutatea de 10 kg. Având în vedere prețurile promoționale ale acestei oferte, locurile la acest tarif sunt limitate, conform informațiilor oficiale furnizate de către TAROM.

Aeroportul Manises din Valencia se află la o distanță de aproximativ 8 kilometri de centrul orașului. Această distanță poate fi parcursă în 15 – 20 de minute cu metroul. Prețul unei călătorii cu metroul este de numai 4 euro, în timp ce costul transportului cu taxiul până în centrul orașului nu depășește 15 euro.

TAROM (S.C. Transporturile Aeriene Române S.A.), companie înființată în anul 1954, operează în prezent zboruri către peste 50 de destinații. Flota companiei cuprinde două aeronave de tipul Airbus A310-300, patru aeronave de tipul Airbus A318, patru aeronave de tipul Boeing 737, cinci aeronave de tipul Boeing 736 Next Gen și nouă aeronave de tipul ATR 42 / 72, iar media de vârsta a întregii flote TAROM este de 14.2 ani, conform site-ului www.airfleets.net. Conform unor surse, TAROM intenționează să își reînnoiască flota în anul 2015.

* Sursa foto: site-ul oficial al companiei TAROM.

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns