Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ryanair a anunțat zboruri noi din România!

Ryanair a anunțat zboruri noi din România!

Conform comunicatului oficial al companiei aeriene Ryanair, au fost anunțate astăzi, 1 aprilie, 3 zboruri noi din România. Acestea vor fi lansate odată cu debutul orarului de iarnă 2015. Totodată, Ryanair a anunțat și susținerea unui număr de 700 de job-uri, dar și faptul că noile zboruri vor aduce aproximativ 415.000 de pasageri noi. Odata cu introducerea acestor zboruri noi din România, compania aeriană Ryanair va ajunge să transporte un total de 700.000 de pasageri din ţara noastră. Astfel, Ryanair va deveni rapid unul dintre cel mai importanți jucători de pe piața low cost autohtonă.

Zboruri noi din România anunțate astăzi, 1 aprilie, de către Ryanair:

 

– București – Bologna. Pe aceasta ruta mai operează atât Ryanair cât și Blue Air. Aeroportul Guglielmo Marconi este situat la doar 8 km de Bologna, iar distanţa se poate parcurge cu shuttle bus-ul în doar 10-15 minute.

– București – Milano (Bergamo). Aeroportul se afla la o distanţă de 60 de kilometri de centrul orașului Milano. Însă distanţa se poate parcurge cu shuttle bus-ul în aproximativ 50 de minute.

– București – Roma (Ciampino). Aeroportul din Ciampino se află la o distanţă de aproximativ 15 kilometri de centrul Romei. Dacă vrei să ştii cum ajungi de la Aeroportul din Ciampino în Roma, toate informațiile le găsești în acest articol.

Prețurile pentru noile rute încep de la super prețul de 30 de lei pe segment. Însă aceste zboruri încă nu sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei pentru a fi rezervate. În total, Ryanair va avea în țara noastră 7 rute (Bologna, Milano, Roma, Madrid, Bruxelles (Charleroi), Dublin și Londra Stansted) și un număr de 57 de zboruri pe săptămâna. Întreg comunicatul publicat de către Ryanair poate fi găsit accesând acest link.

Fondata în anul 1985, Ryanair este cea mai mare companie aeriana de tip low cost din Europa. Compania operează zboruri din 30 de tari, către 179 de destinații și de pe aproximativ 190 de aeroporturi. Ryanair transportă anual peste 80 de milioane de pasageri.

Vom reveni cu amanunte.

* Sursa foto: Ryanair

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns