Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ryanair – două rute noi din București

Ryanair – două rute noi din București

Ryanair, cel mai mare operator low cost din lume, a anunțat două rute noi din București spre Madrid și Bruxelles (Charleroi). Cursa către Madrid va fi operațională odată cu introducerea programului de vară de anul următor, iar zborurile pe ruta București-Bruxelles vor începe la sfârșitul lunii octombrie 2014 și vor fi menținute și în programul de vară 2015. Cu toate acestea, zborurile către Madrid nu se pot rezerva încă, deoarece Ryanair nu a actualizat sistemul de rezervări online.

Ryanair – două rute noi din București

 

Pe lângă cele două curse noi, cei de la Ryanair au anunțat și creșterea frecvenței zborurilor din București către Londra. Acestea vor fi operate de două ori pe zi, în loc de o dată pe zi.

Lansarea celor două călătorii noi vine și cu o ofertă din partea companiei. Ryanair oferă 100.000 de bilete la prețul de 19.99 euro pentru zborurile care vor fi efectuate în toamna anului 2014 pe rutele București-Londra și București-Dublin. Acest preț este valabil la rezervările efectuate până la data de 25 septembrie. Şi nu include decât un bagaj de mână, care poate avea o greutate maximă de 10 kg. Pentru un bagaj de cală se plăteşte un cost suplimentar.

Conform datelor prezentate pe site-ul oficial al companiei, Ryan Air deține o flotă de 305 avioane. Dintre care, 297 sunt de tipul Boeing 737 Next Generation, având o medie de vârstă de 5.7 ani. Cu toate acestea, Ryanair a ajuns la un acord cu compania americană Boeing pentru achiziționarea a 175 avioane noi de tipul Boeing 737 Next Generation. Tranzacția a fost evaluată la peste 15 miliarde de dolari. Conform AFP, comanda inițiată de către irlandezii de la Ryanair este cea mai mare comandă efectuată vreodată de către o companie aeriană din Europa. După primirea avioanelor, Ryanair urmează să ajungă la o flotă impresionată de peste 400 de aeronave.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Sursa foto: www.planes.cz

Lasă un răspuns