Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat astăzi, 29 septembrie 2015, introducerea unei noi rute începând cu data de 22 mai 2016, respectiv ruta București-Birmingham! Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și duminică. Preţurile pentru această rută nouă Wizz Air pornesc de la suma de 134 de lei (pentru posesorii Wizz Discount Club) sau de la 179 de lei pe segment, preț normal. În acest preț este inclus doar un bagaj de mână mic, care nu trebuie să depășească greutatea de 10 kg, iar pentru un bagaj de mână mare sau pentru un bagaj de cală se plătesc costuri suplimentare (62 de lei pentru un bagaj de mână mare sau 89 de lei pentru un bagaj de cală, pe segment).

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

 

Rută nouă Wizz Air. Birmingham este, după Londra, cel mai mare oraș din Marea Britanie. Atât din punctul de vedere al populației cât și al universităților, dar este și un important centru industrial. În Birmingham se asamblează mărcile auto Jaguar și Aston Martin.

Citește și:

Descoperă Birmingham – sfaturi şi impresii

sau

Stratford-upon-Avon – Orașul lui Shakespeare

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns