Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Rută nouă Ryanair: Bucureşti-Atena, bilete de la 28.99€!

Rută nouă Ryanair: Bucureşti-Atena, bilete de la 28.99€!

Rută nouă Ryanair: compania aeriană low cost Ryanair, care a declarat recent că are mari planuri de dezvoltare în România în următorii ani, a anunțat astăzi introducerea unei noi rute, inexistentă până acum în varianta low cost. Este vorba de București Otopeni – Atena! Zborurile către Atena vor fi operate începând cu data de 27 martie 2016. Iar biletele deja se pot cumpăra de pe site-ul Ryanair. Există și o ofertă promoțională, valabilă până în data de 10 decembrie 2015 la miezul nopții. Preţurile pornesc de la 28.99 de euro pe segment, cu toate taxele incluse!

Rută nouă Ryanair: Bucureşti-Atena

Later update, 17 ianuarie 2016. În prezent preţurile zborurilor pe această rută nouă Ryanair, București – Atena, au scăzut și se pot cumpăra bilete începând cu 22.99 de euro pe segment în aproape orice zi din luna aprilie. Iar în luna mai preţurile încep de la 24.99 de euro pe segment! La banii ăștia, eu nu am putut să mă abțin și mi-am luat bilete pentru luna aprilie.

În acest preţ de 28.99 de euro este inclus doar un bagaj de mână mic. Dacă dorești un bagaj de cală se plătește o taxa suplimentară de 35 de euro pe segment. Mai multe detalii găseşti pe site-ul oficial al Ryanair.

Zborurile vor fi zilnice şi vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-800.

În aceste condiţii, sunt foarte curios cum o să evolueze preţurile la celelalte companii aeriene care operează zboruri regulate pe ruta București – Atena, respectiv TAROM și Aegean Airlines, având în vedere preţurile foarte mici practicate de către Ryanair.

Atena este o destinație în continuă expansiune pentru Ryanair. Compania va introduce începând cu luna martie 2016 zboruri și către Bologna, Dublin, Corfu, Malta și Mykonos.

Ne bucură foarte mult introducerea acestei rute către Atena. De aici poţi găsi o mulțime de variante de a ajunge în insulele grecești la preturi decente. Tot cu companii low cost sau chiar și cu Aegean Airlines, care în general practică preţuri bunicele pe rutele interne din Grecia.

Lasă un răspuns