Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Rută nouă Ryanair: Bucureşti – Amman din octombrie!

Rută nouă Ryanair: Bucureşti – Amman din octombrie!

Bucureşti – Amman este cea mai nouă destinaţie din România a transportatorului low cost Ryanair! Compania a anunţat o serie de zboruri către capitala Iordaniei. Acestea vor fi operate în sezonul de iarnă 2018, începând cu luna octombrie, conform anunţului oficial al companiei, care poate fi găsit aici.

Pe această rută mai operează şi TAROM, iar odată cu apariţia zborurilor de la Ryanair este aşteptată şi o scădere considerabilă de preţ. În acest moment, rar găseşti un preţ de sub 250 de euro pe ruta Bucureşti – Amman pentru un zbor dus-întors.

Bucureşti – Amman de două ori pe săptămână

 

Frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti – Amman va fi de două ori pe săptămână. Biletele nu au fost puse la vânzare deocamdată, aşadar orarul de zbor nu este cunoscut încă.

Pe lângă cele 10 rute către Amman, Ryanair a anunţat şi 4 rute către Aqaba. Acesta este cel mai mare oraș din Golful Aqaba și este singurul oraș de pe litoralul Iordaniei.

Prima rută care se va deschide este Paphos – Amman, încep\nd cu luna martie 2018. Celelalte destinaţii vor fi inaugurate în luna octombrie (Bucureşti, Bologna, Brussels – Zaventem, Budapesta, Cracovia, Milano – Bergamo, Praga, Vilnius şi Varsovia – Modlin). Iar către Aqaba vor fi operate zboruri din Atena, Köln, Roma – Ciampino şi Sofia începând cu sezonul de iarnă 2018.

Conform datelor prezentate oficial, Ryanair speră la un total de 500.000 de pasageri pe an către cele două oraşe din Iordania.

* Sursa foto: Ryanair

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de căl

Lasă un răspuns