Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Rută nouă de la Ryanair: București – Milano Malpensa

Rută nouă de la Ryanair: București – Milano Malpensa

Compania aeriană low cost irlandeză Ryanair a anunțat în data de 2 septembrie 2015 introducerea unei noi rute din România. Este vorba de ruta București – Milano Malpensa. Această nouă rută va fi operată începând cu data de 2 decembrie 2015. În aceeași conferință de presă, Ryanair a anunțat că ruta București – Milano Malpensa va avea o frecvență de patru zboruri pe săptămână. Prețul unui bilet începe de la 9.99 euro pe segment, iar biletele pot fi deja rezervate pe site-ul Ryanair!

Ryanair zboară de la București către Milano Malpensa, dar şi către Milano Bergamo

 

Ryanair mai zboară din București și către Bergamo. Acest oraș se află la o distanță de doar 35 de km față de centrul orașului Milano. Din punctul meu de vedere, este practic același lucru dacă aterizezi pe Malpensa sau la Bergamo. Spun asta deoarece de la Milano Malpensa până în centrul orașului faci în jur de 40-50 de minute cu trenul sau cu autobuzul, adică tot atât cât durează și călătoria de la Bergamo la Milano. În aceste condiții, dacă ai în plan să mergi la Milano, ia în calcul ambele variante. Sau o combinație între acestea, dacă orarul de zbor se potrivește mai bine cu programul tău. De exemplu poţi opta pentru București – Bergamo la dus și Milano Malpensa – București la întoarcere.

Alte destinații ale Ryanair cu plecare din București sunt: Bologna, Bruxelles (Charleroi), Dublin, Londra (Stansted), Madrid și Roma (Ciampino).

Irlandezii de la Ryanair și-au propus să ajungă în acest an la un număr de 700.000 de pasageri transportați pe rutele din țara noastră. Aceștia au planuri mari în România și sperăm să le iasă! Cred că avem nevoie de concurență cât mai mare pe rutele low cost. Asta pentru a putea beneficia de prețuri cât mai mici.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns