Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Record de trafic pe Fabrica de călătorii în luna octombrie!

Record de trafic pe Fabrica de călătorii în luna octombrie!

În luna octombrie a anului 2015, site-ul de travel www.fabrica-de-calatorii.ro a înregistrat un record de trafic. Recordul a fost atât ca număr de vizitatori unici cât și ca afișări pe pagină. Astfel, conform statisticilor oferite de Google Analytics, în luna octombrie au intrat pe site nu mai putin de 12.119 de vizitatori unici. Aceştia au realizat nu mai puţin de 13.054 de sesiuni. De asemenea, numărul aceştia au accesat în total 15.072 de afișări pe pagină. Acest lucru înseamnă o medie de 390 de vizitatori unici pe zi. Sau 486 de afișări pe pagină pe zi. Cel mai mare număr de vizitatori a fost înregistrat în data de 21 octombrie. La acea data, pe site au intrat 872 de vizitatori unici.

Record de trafic pe Fabrica de călătorii în luna octombrie!

 

Din cei 12.119 de vizitatori, un procent de 53.91% au accesat site-ul de pe mobil, 39.83% au intrat pe site de pe desktop, iar 6,27% au accesat site-ul de pe tabletă. Din totalul vizitatorilor, aproximativ 80% au ajuns pe site de pe Facebook şi 20% din Google sau accesând direct link-ul site-ului.

Record de trafic

Record de trafic

Precedentul record de trafic pe site a fost stabilit în luna iunie 2015, când site-ul a fost accesat de către 11.227 de vizitatori unici și un număr de 14.220 de afișări pe pagina. Faţă de luna iunie, numărul vizitatorilor unici din luna octombrie a crescut cu aproximativ 8%.

De asemenea, numărul de like-uri pe pagina de Facebook a site-ului a ajuns la 6.032 în luna octombrie.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Sursă foto: Google Analytics

 

Lasă un răspuns