Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Recomandarea noastră: Come Back Coffee Shop din Brașov

Recomandarea noastră: Come Back Coffee Shop din Brașov

Brașov este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Braşov este și unul dintre orașele mele preferate, unde merg de fiecare dată când am ocazia. De asemenea, Brașov este cel mai vizitat oraș din țara noastră, de către turiștii străini, potrivit datelor Institutului Național de Statistică (exceptând Bucureștiul). Iar acest lucru se întâmpla datorită mai multor factori, cum ar fi: arhitectura deosebită a orașului, oamenii calzi și primitori, aerul curat, atmosfera de vacanță. Dar și mâncarea.

Come Back Coffee Shop din Brașov

 

De fiecare dată când ajung în Brașov fac în așa fel încât să ajung și la Come Back Coffee Shop. Este o cafenea pe care o recomand pentru un mic dejun sau pentru brunch. Sau doar pentru o simplă cafea. Pe lângă numeroasele produsele de patiserie sau deserturi delicioase, la Come Back Coffee Shop poți mânca paste sau spaghete făcute pe loc de către bucătarul italian, chiar în fața ta. De asemenea, recomand și sandwich-urile făcute după rețete germane (Come Back este un concept împrumutat din Germania). Și nu în ultimul rând, sortimentele de cafea sunt de asemenea foarte bune, având același gust ca în Italia.

Cafeneaua Come Back are o atmosferă foarte primitoare şi liniștită. Şi este mai mereu plină. Aici vin atât localnici cât și  turiști, atât români cât și străini.

Cafeneaua Come Back Coffee Shop se găsește pe strada Graurului nr. 13, foarte aproape de Piața Sfatului, și este deschisă zilnic între orele 7:30 – 21:00. Pentru mai multe poze sau informații, puteți accesa pagina de facebook a cafenelei Come Back Coffee Shop. Aceasta se poate găsi aici.

Cafeneaua Come Back Coffee Shop este un loc în care odată ce ai intrat și ai încercat un produs, cu siguranță te vei întoarce de fiecare dată când vei avea ocazia.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns