Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Promoție Flydubai: Ofertă București-Dubai la 198€ dus-întors

Promoție Flydubai: Ofertă București-Dubai la 198€ dus-întors

Promoție Flydubai: Compania aeriană low cost Flydubai a anunțat astăzi pe pagina oficială de facebook 3 oferte la niște foarte bune. Acestea sunt cu plecare din Bucureşti către Dubai, Male (Maldive), Colombo (Sri Lanka). La promoție Flydubai, prețurile pentru o călătorie dus-întors pe ruta București – Dubai pornesc de la 198 de euro. Iar cele pentru Maldive și Sri Lanka, cu escală la Dubai, pornesc de la 398 de euro.

Oferta este disponibilă pentru orice zbor operat în perioada 13 aprilie – 13 mai la clasa economy, „în limita stocului disponibil”. Iar rezervarea trebuie făcută până la data de 27 februarie 2015. Prețul promoțional de 198 de euro dus-întors către Dubai și 398 de euro dus-întors către Maldive și Sri Lanka cuprinde un bagaj de mana gratuit, de maxim 7 kg, dar si un bagaj de cală. Bagajul de cală poate avea o greutate maximă de până la 20 de kg. 

Promoţie Flydubai

 

Flydubai

Conform site-ului oficial al Flydubai, am validat un zbor către Dubai în perioada 18 – 24 mai la prețul promoțional de 198 de euro dus-întors. Pentru mai multe detalii, consultă site-ul oficial al companiei.

Zbor Flydubai Bucuresti-Dubai

Zbor Flydubai Bucuresti-Dubai

Conform site-ului oficial, compania aeriană Flydubai deține o flotă de 39 de aeronave. Acestea sunt de tipul Boeing 737-800 de nouă generație. Flydubai zboară în prezent în peste 85 de destinații în 46 de țări. Compania este prezentă în România din octombrie 2012 şi operează zboruri către o singură destinaţie, respectiv București – Dubai.

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns