Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Promoție Blue Air: -14.99% plus 5 destinații la sub 100€

Promoție Blue Air: -14.99% plus 5 destinații la sub 100€

Promoție Blue Air: Blue Air, singura companie aeriană low cost cu capital 100% românesc, oferă doar astăzi, 8 aprilie 2015, o reducere de 14.99% la toate zborurile către toate destinațiile. Această reducere se aplică pentru călătoriile efectuate în perioada 12 aprilie – 24 octombrie 2015. Mai multe detalii despre această ofertă poți găsi pe site-ul oficial al companiei eriene Blue Air, www.blueairweb.com.

Promoție Blue Air: -14.99% plus 5 destinații la preţul de sub 100€

 

Promoție Blue Air. Uitându-mă pe site-ul oficial, am găsit câteva destinații la prețuri de sub 100 de euro pentru o călătorie dus-întors în luna aprilie. Prețul include doar bagaj de mână, nu și bagaj de cală. Pentru un bagaj de calp se plăteşte un preţ suplimentare de 18 euro pe segment.

– București – Torino, călătorie în perioada 25 – 28 aprilie, preț 72.90 euro.

– București – Florența, călătorie în perioada 26 – 30 aprilie, preț 85.57 euro.

– București – Roma (Ciampino), călătorie în perioada 25- 28 aprilie, preț 94.07 euro.

– București – Bologna, călătorie în perioada 24 – 27 aprilie, preț 94.07 euro.

– București – Milano (Bergamo), călătorie în perioada 22 – 26 aprilie, preț 102 euro (da, stiu, am depasit bugetul cu 2 euro).

Dacă te grăbești să rezervi bilete de avion pentru perioada septembrie-octombrie, poți prinde bilete către Roma (Ciampino) la preturi începând de la 15 euro pe segment. Sau de la Bucureşti către Bruxelles la prețuri începând de la 16 euro pe segment.

Printre cele mai atractive destinații (din București) ale companiei aeriene Blue Air se numără Londra (Luton), Madrid Malaga, Barcelona, Valencia, Roma (Fiumicino), Milano (Linate), Bergamo, sau Nisa. Compania Blue Air are în prezent 4 baze operaționale. Dintre care două sunt în România, iar celelalte două sunt în străinătate. Baza operațională principală este pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni. Iar celelalte baze operaționale sunt în orașele Bacău, Torino (Caselle) și Larnaca. Este pentru primă dată când o companie aeriană din România deține baze în alte țări.

* Foto: Blue Air 

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns