Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Plan de călătorii 2015: Year-to-date (iulie 2015)

Plan de călătorii 2015: Year-to-date (iulie 2015)

Plan de călătorii 2015: la începutul anului am scris acest articol în care mi-am setat un plan de călătorii pentru anul 2015. Având în vedere că îmi place foarte mult să călătoresc, mi-am făcut un plan de călătorii destul de ambițios pentru acest an. Însă, fiind corporatist, zilele mele de concediu sunt limitate. Astfel, pentru a-mi îndeplini planul de călătorii a trebuit să încerc să maximizez toate zilele libere. Atât zilele de concediu cât și sărbătorile legale. Pe scurt, mi-am propus să ajung la Bruxelles în ianuarie (am mai fost aici cu 2 ani în urmă), la Roma în februarie, apoi în Malta sau Dubai în aprilie-mai şi la Paris în luna august. De asemenea, dacă mai aveam timp şi bani, am pus pe listă și în Iordania în toamnă. 

Plan de călătorii 2015: așadar, după prima jumătate a anului 2015 am călătorit în următoarele locuri:

 

– City break de un weekend la Bruxelles în luna ianuarie;

– City break de un weekend la Roma în luna februarie;

– În luna aprilie am fost plecat o săptămână în Emiratele Arabe Unite, respectiv în Dubai şi Abu Dhabi;

– Iar în luna mai am fost într-un city break de 4 zile în Malta;

Pentru toate aceste zboruri am optat pentru compania Wizz Air, deoarece am găsit ofertele de preţ cele mai bune.

În luna iulie, într-un exces de zel, mi-am cumpărat bilete de avion pentru aproape tot restul anului. Următoarele destinații pe care le-am ales pentru această toamnă sunt: Valencia (zbor cu Blue Air), Tenerife (zbor cu Ryanair), Linz-Viena (zbor cu Ryanair) și Perugia (zbor cu Wizz Air). Voi sta 4 zile în Valencia, 7 zile în Tenerife, 3 zile la Viena şi Linz, apoi 4 zile la Perugia.

În afară de toate aceste bilete de avion pe care le-am cumpărat deja, mi-aș mai dori ca în luna decembrie să merg într-un city break în Praga. Voi vedea dacă voi mai avea timp și bani pentru acest lucru.

Plan de călătorii 2015: Așadar, excursiile la Paris și în Iordania au picat. Pentru Paris nu am mai prins bilete la prețuri acceptabile și l-am înlocuit cu Valencia. Asta deoarece am găsit o ofertă destul de bună de la Blue Air. Din cauza conflictelor din zonă, am eliminat de pe listă Iordania. Am înlocuit-o cu Insulele Canare. Respectiv cu Tenerife. În Canare care am mai fost și anul trecut (în Fuerteventura) și care mi-a plăcut foarte mult această zonă.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns