Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Orar de iarnă Wizz Air 2015 – noutăţi

Orar de iarnă Wizz Air 2015 – noutăţi

Orar de iarnă Wizz Air 2015 – noutăţi: la data de 24 martie 2015, compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat lansarea orarului de iarnă pentru acest an. Pentru zborurile din țara noastră, această informație a venit la doar o zi după anunțul privind operarea unei noi curse. Este vorba de noua rută operată de către Wizz Air, respectiv Constanţa – Londra (Luton). Zborurile vor începe a fi operate cu data de 15 iunie 2015. Potrivit orarului de iarnă 2015, Wizz Air va opera zboruri din România către un număr de 93 de destinații din 15 ţări.

Dacă dorești să iți cauți încă pe pe acum bilete pentru un city break sau un concediu la finalul anului, ar fi bine să arunci un ochi pe site-ul oficial al companiei Wizz Air, www.wizzair.com. Asta deoarece biletele pentru orarul de iarnă s-au pus deja la vânzare. Iar acum este momentul pentru a prinde cele mai bune preţuri. Din punctul meu de vedere nu este nimic nou, însă, de ce nu, poate noi ăștia pasionați de călătorii vom primi și o rută nouă mai interesantă până la finalul acestui an.

Orar de iarnă Wizz Air

 

Compania a lansat în acest o cursă interesantă cu din Budapesta. Este vorba de ruta Budapesta către Hurghada (Egipt). Aceasta va fi operată începând cu data de 16 mai 2015. De asemenea, tot din Budapesta vor fi operate din această primăvară și zboruri către Lisabona (Portugalia) și Maastricht (Olanda). Astfel de destinații ar prinde bine cu siguranță și călătorilor din ţara noastră. Speram ca in viitorul apropiat, poate în anul următor, să se introducă zboruri noi interesate şi cu plecare din România. Asta deoarece cererea pentru zboruri noi este foarte mare în prezent în ţara noastră. Din punctul meu de vedere practic orice zbor introduci către o destinație neexistentă până acum vei zbura cu avioanele pline.

* Sursa foto: Wizz Air

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns