Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă TAROM: transport echipament sportiv de iarnă gratuit

Ofertă TAROM: transport echipament sportiv de iarnă gratuit

TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, vine cu o ofertă specială în aceasta iarnă, oferind gratuit transportul echipamentelor sportive de iarnă (ski, snowboard). Această ofertă este disponibilă în limita a 23 de kg de persoană, iar facilitatea este oferită turiştilor care călătoresc atât pe rute intere (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu, Timişoara), dar şi pe majoritatea rutelor externe, precum Viena, Londra, Bruxelles, Stockholm, Barcelona, Amsterdam, Madrid, Paris, Torino sau Munchen. Mai multe informații despre oferta TAROM puteți găsi pe site-ul oficial al companiei, www.tarom.ro.

Transportul pentru echipament sportiv de iarnă gratuit este valabil până la data de 28 martie 2015. Cei interesați de călătorii în această perioadă, trebuie să știe că în această ofertă intră:

 

– schiurile sau snowboard-ul,

– o pereche de clăpari,

– o pereche de beţe.

Compania TAROM sărbătorește în acest an 60 de ani de la înființare. Din acest motiv, anul acesta a fost plin de oferte și promoții. TAROM este membră a alianței aeriene Sky Team din anul 2010, alături de alte 20 de companii. Câteva dintre acestea sunt Aeroflot, Air Europa, Air France, KLM, Alitalia, China Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Air Lines sau Garuda Indonesia. Înființată în anul 2000, Sky Team este a doua cea mai mare alianță aeriană, după Star Alliance. Prin programul de fidelizare, Sky Team oferă pasagerilor mile, pe care aceștia le pot folosi efectuând zboruri cu oricare dintre cele 20 de companii membre.

Sursa foto: pressalert.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

One Comment

  1. La multi ani TAROM 🙂
    O companie de nota 10

Lasă un răspuns