Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă specială: Zboruri București-Creta, dus-întors la 151€

Ofertă specială: Zboruri București-Creta, dus-întors la 151€

Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia și membra Star Aliance, vine cu o ofertă foarte bună pe ruta București-Creta (Heraklion) și retur, dar și către alte destinații din Grecia precum Atena, Kos sau Salonic. Astfel, in perioada 15 – 22 iulie (miercuri – miercuri), poți zbura pe ruta București-Creta cu doar 151 de euro. Acest preț include toate taxele, precum și un bagaj de cală. Acesta poate avea o greutate maximă de 23 de kilograme.

București-Creta: zborurile sunt cu cu plecare de pe aeroportul Otopeni și cu escală la Atena. Având în vedere că sunt multe zboruri între Atena și Creta, poți alege între 4 rute, cea mai bună dintre acestea fiind cea cu plecare din București la ora 10:30, sosire în Atena la ora 12:05 și apoi decolare din Atena către Creta la ora 13:20. Astfel, poți călători pe ruta București-Creta în doar 3 ore și 40 de minute. Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial al companiei Aegean Airlines, en.aegeanair.com.

Zboruri București-Creta, dus-întors la 151€

București-Creta dus

București-Creta dus

Bucureşti-Creta, cea mai bună variantă este cea cu plecare la ora 14:45 și sosire în București la ora 19:25, călătoria având o durată de , cu tot cu o escală de 2 ore și 10 minute la Atena

Creta-București: Pentru zborul de întoarcere ai 3 variante de unde poți alege. Cea mai bună este cea cu plecare la ora 14:45 și sosire în București la ora 19:25. Călătoria are o durată de 4 ore și 40 de minute, cu tot cu o escală de 2 ore și 10 minute la Atena.

București-Creta întors

București-Creta întors

De asemenea, oferte foarte bune poți găsi în luna iulie la Aegean Airlines și către alte destinații din Grecia. Poţi ajunge la Salonic, Kos sau Chania la preţuri începând de la 139.99 de euro. Preţul este pentru o călătorie dus-întors, cu toate taxele incluse și cu bagaj de cală inclus.

Aegean Airlines deține 35 de aeronave de tip Airbus A319, A320 și A321. Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, conform numărului de pasageri transportați.

* Sursa cover foto: nomadicmatt.com

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns