Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă specială TAROM: Bucureşti-Roma la 88€ dus-întors

Ofertă specială TAROM: Bucureşti-Roma la 88€ dus-întors

Nouă ofertă specială TAROM! De această dată pentru zborurile efectuate pe ruta București – Roma și retur, din sezonul de iarnă: bilete începând la preţuri începând de la 79 de euro dus-întors (însă în prezent cele mai ieftine bilete pe care am putut să le găsesc sunt la prețul de 88.17 euro). Oferta este disponibilă spre vânzare doar în perioada 15-30 octombrie 2015. Zborurile pot fi efectuate pe întreaga perioadă a sezonului de iarnă. Respectiv în perioada 28 octombrie 2015 – 30 aprilie 2016, exceptând perioada de Sărbători, 20 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

Ofertă specială TAROM

Fiind o ofertă cu locuri limitate, am făcut o simulare pe site-ul TAROM și nu am găsit niciun bilet la prețul de 79 de euro dus-întors. Poate or fi, dar nu le-am găsit eu. Însă se pot găsi multe bilete la prețul de 88.17 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. Până la urmă, și prețul de 88 de euro este foarte bun, având în vedere că zbori cu o companie de linie și ai un bagaj de cală și un meal incluse în preț.

Ofertă specială TAROM: Conform informațiilor publicate pe site-ul TAROM, ruta București – Roma este operată de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, sâmbătă și duminică. Aterizarea se face pe Aeroportul Fiumicino, situat la aproximativ 30 de kilometri de centrul Romei.

TAROM (S.C. Transporturile Aeriene Române S.A.) este membră în alianţa Skyteam, alături de alte 12 companii aeriene din întreaga lume, printre care se numără KLM, Air France, Aeroflot, Delta Air Lines, Alitalia, Air Europa, China Southern Airlines sau Aerolineas Argentina. Alianţa Skyteam a fost infiinţată în anul 2000 de către KLM, Air France şi Delta Air Lines. Sky Team este a doua cea mai mare alianţă aeriană din lume, dupa Star Alliance.

Citește și:

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

sau

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns