Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă Ryanair: încă mai sunt bilete la 6.50€!

Ofertă Ryanair: încă mai sunt bilete la 6.50€!

Ofertă Ryanair: compania aeriană low cost Ryanair a anunțat ieri, 1 aprilie 2015, introducerea a trei rute noi din România, respectiv rutele București – Milano (Bergamo), București – Roma (Ciampino) și București – Bologna. Odată cu introducerea acestor noi zboruri, irlandezii de la Ryanair au venit și cu o promoție incredibilă: bilete de avion de la prețuri începând de la 6.50 de euro pe segment, promoția fiind valabilă doar până la sfârșitul zilei de 2 aprilie 2015!

Ofertă Ryanair: încă mai sunt bilete la 6.50 de euro!

 

Dacă nu ai apucat încă să iți rezervi bilete către Milano, Roma sau Bologna la prețul de 6.50 de euro, nu este prea târziu. Pe site-ul oficial al companiei Ryanair, www.ryanair.com, încă mai sunt disponibile bilete la acest preț. Ce-i drept, foarte puține. Majoritatea biletelor aflate la promoție s-au cumpărat în prima zi. Iar astăzi, prețul de 6.50 de euro mai este disponibil doar la unele zboruri din timpul săptămânii. Dar e ok şi aşa.

Zborurile vor fi operate începând cu toamna acestui an. În luna noiembrie încă se mai pot găsi bilete la prețul promoțional, conform ofertelor publicate pe site-ul companiei. Mai multe detalii mai jos, în print screen-ul de pe site-ul oficial al companiei Ryanair.

Ofertă Ryanair: în cazul în care vrei să iți planifici un city break în lunile mai-iunie, există prețuri foarte bune și către celelalte patru destinații operate de Ryanair din România:

– București – Bruxelles (Charleroi), de la 17.99 euro;

– București – Londra (Stansted), de la 22.99 euro;

– București – Madrid, de la 29.99 euro;

– București – Dublin, de la 31.99 euro.

Irlandezii de la Ryanair sunt cea mai mare companie aeriana low cost din Europa. Compania a fost înființată în anul 1985 și are sediul principal în Irlanda, la Dublin. Ryanair deține o flotă de aproximativ 350 de aeronave, toate fiind de tipul Boeing 737.

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns