Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă Ryanair: Bruxelles Charleroi de la 12.99€

Ofertă Ryanair: Bruxelles Charleroi de la 12.99€

Irlandezii de la Ryanair, prezenți pe piața din țara noastră cu rutele București – Londra Stansted, București – Bruxelles Charleroi și București – Dublin, oferă preţuri extrem de mici în lunile ianuarie-martie către toate destinațiile.
Dacă vrei să petreci un scurt city break în Bruxelles, preţurile pe ruta către Bruxelles Charleroi pornesc de la 12.99 euro pe segment. Pentru mai multe detalii şi pentru a verifica disponibilitatea, consultă site-ul companiei Ryanair, www.ryanair.com.

Ofertă Ryanair: Bruxelles Charleroi de la 12.99€

 

Bruxelles Ryanair

Pentru a ajunge de aeroportul din Charleroi în centrul oraşului Bruxelles există un shuttle bus. Acesta pleacă de la aeroport o dată la 20-30 de minute și te lasă la gara Brussel Zuid (Bruxelles Sud). Costul unei călătorii este între 5 și 14 euro pe segment. Conform informațiilor publicate pe site-ul oficial al companiei care administrează shuttle bus-urile, pe care îl poți găsi aici. Cu toate acestea, pentru finalul lunii ianuarie am făcut o simulare, iar site-ul imi generează automat prețul maxim, de 14 euro pe segment. Respectiv 28 de euro pentru o călătorie dus-întors.

O idee de scurtă vacanţă ar fi cu plecare din București către Bruxelles Charleroi și cu întoarcere din Eindhoven, via Amsterdam. Această rută este operată de către Wizz Air, iar preţurile pornesc de la 134 de lei pe segment la finalul lunii ianuarie.

Pentru a ajunge din Bruxelles în Amsterdam există două variante

 

– cu trenul: pe ruta Bruxelles Central Station – Antwerpen – Amsterdam Central Station. Călătoria cu trenul durează 2 ore și 32 de minute. Şi costă 52 de euro pe segment. Trenurile pe ruta Bruxelles – Antwerpen circulă din 30 în 30 de minute. Însă cele pe ruta Antwerpen – Amsterdam circulă o dată pe oră, astfel staţionarea în gara din Antwerpen durează 40 de minute.

– cu autocarul, linia 145: pe ruta Bruxelles North – Amsterdam Amstel. Autocarul circulă la fiecare 4 ore. Iar durata călătoriei până în Amsterdam este de 2 ore și 30 de minute. Adică la fel ca și călătoria cu trenul, însă prețul este la jumate, respectiv 25 de euro.

Pentru a ajunge din Amsterdam în Eindhoven, se poate lua trenul din Amsterdam Central Station către gara din Eindhoven. Costul unei călătorii este de 20 de euro pe segment. Iar durata este de o oră şi 20 de minute. De la Gara din Eindhoven se ajunge foarte uşor la aeroport, cu autobuzul linia 400. Preţul unei călătorii este de 4 euro, durata este de 18 minute, iar autobuzele circulă din 10 în 10 minute.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns