Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă KLM: București – Amsterdam la 109€ dus-întors

Ofertă KLM: București – Amsterdam la 109€ dus-întors

Ofertă KLM: Compania aeriană KLM vine astăzi cu o ofertă specială! Conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al companiei, un bilet dus – întors pe ruta București – Amsterdam se poate găsi la prețul de 109 euro. Acest preț este disponibil în lunile aprilie – mai, iar începând în lunile iunie – octombrie preţurile încep de la 159 de euro pentru o călătorie dus – întors. Oferta este valabilă doar până la data de 2 aprilie, iar biletele se pot cumpăra de pe site-ul www.klm.com. Ruta București – Amsterdam este singura rută operată de către compania KLM în ţara noastră.

Ofertă KLM: București – Amsterdam la 109 euro dus-întors

 

Perioada călătoriei pentru zborurile pe ruta București – Amsterdam și retur este în perioada 20 aprilie – 31 mai. Pe site-ul companiei aeriene KLM se pot găsi și oferte de early bird și pentru alte destinații, precum:

– București – Beijing (China), la preţul de 529 euro pentru o călătorie dus – întors.

– București – Hong Kong, la preţul de 549 euro pentru o călătorie dus – întors.

– București – Johannesbourg (Africa de Sud), la preţul de 599 euro pentru o călătorie dus – întors.

– București – Kilimanjaro (Tanzania), la preţul de 649 euro pentru o călătorie dus – întors.

Pentru mai multe detalii consultați www.klm.com.

Aterizarea are loc pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Acesta este cel mai mare aeroport din Tările de Jos. Aeroportul este situat la o distanţă de 17 km de centrul orașului. Iar distanţa se poate parcurge cu trenul (preț aproximativ de 15 de euro, durata călătoriei 15 minute) sau cu autobuzul (prețul este de 2 euro, iar durata călătoriei de 31 de minute).

KLM are o istorie de aproape 100 de ani, fiind înființată în anul 1919, și este cea mai veche companie aeriană din lume care activează cu numele inițial. Principala bază operațională a aeronavelor KLM este pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. KLM face parte din alianța aeriană Sky Team, din care face parte și TAROM.

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns