Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă de Dragobete: TAROM, zboruri la 99 de euro dus-întors

Ofertă de Dragobete: TAROM, zboruri la 99 de euro dus-întors

După ce săptămâna trecută TAROM a introdus o super ofertă de prețuri începând cu 99 de euro pentru o călătorie dus-întors pe toate rutele externe, compania a anunțat astăzi (11 februarie) o nouă ofertă. Tot cu prețuri începând de la 99 de euro pentru o călătorie tur-retur cu toate taxele incluse. Oferta este intitulată „Ofertă de Dragobete”. Acest preț include un bagaj de cală de persoană, care nu poate depăși greutatea de 23 de kg, precum și un bagaj de mână.

Deși la ultima ofertă TAROM a încercat să își promoveze site-ul pentru varianta mobilă, oferind prețurile promoționale doar accesând site-ul m.tarom.ro, acum oferta de Dragobete poate fi accesată atât pe site-ul de mobil cât și pe site-ul www.tarom.ro. 

Ofertă de Dragobete: TAROM, zboruri la 99 de euro dus-întors

 

Această ofertă este valabilă doar pentru zborurile cu plecare în perioada 19-26 februarie. Pe toate rutele externe directe operate de către compania TAROM şi doar cu avioane proprii. Astfel, poți zbura din București în orașe precum Dubai, Roma, Atena, Amman, Istanbul, Moscova, Madrid, Stockholm, Londra, Geneva sau Viena cu doar 99 de euro. Evident, biletele aflate la acest preț promoțional sunt limitate. De asemenea, zboruri aflate la ofertă sunt și din Iași, Sibiu şi Cluj-Napoca. Din Iaşi poţi zbura către Londra, Bologna, Roma Fiumicino, Tel Aviv și Torino. Din Sibiu poţi zbura către München, iar din Cluj-Napoca către Viena.

Conform site-ului TAROM, perioada minimă de ședere la destinație este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. În timp ce perioada maximă de ședere este de 14 zile. Pentru a citi care sunt toate condițiile acestei oferte de 99 de euro pentru o călătorie dus-întors, accesați site-ul oficial al TAROM, www.tarom.ro.

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns