Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ofertă Blue Air: 49.99€ + bagaj de cală gratuit către orice destinație

Ofertă Blue Air: 49.99€ + bagaj de cală gratuit către orice destinație

Ofertă Blue Air: după ce TAROM a introdus la începutul acestei săptămâni Oferta de Dragobete, despre care am scris aici, compania aeriană low cost Blue Air vine cu o ofertă interesantă. În perioada 23 februarie – 31 martie orice bilet are prețul unic de 49.99 de euro. În acest preț este inclus un bagaj de cală. Acesta nu trebuie să depășească dimensiunea maximă de 100 x 80 x 30 cm. Prețul este pe segment și are toate taxele incluse.

Ofertă Blue Air: 49.99€ + bagaj de cală gratuit către orice destinație

 

Promoția este valabilă doar în perioada 13 – 15 februarie 2015. În timp ce perioada de călătorie este între 23 februarie și 31 martie 2015. Pentru mai multe detalii despre această ofertă, poți accesa site-ul oficial al Blue Air, www.blueairweb.com.

Deși nu am zburat niciodată cu Blue Air și nu iți pot spune care este experiența mea cu această companie, oferta de 49.99 de euro este tentantă. Mai ales pentru faptul ca Blue Air zboară către 35 de destinații şi ai de unde alege. Printre cele mai interesante destinații operate de către compania low cost românească Blue Air, cu plecare din București, se numără: Barcelona (El Prat), Dublin, Florența, Larnaca, Londra, Malaga, Milano (Linate și Bergamo), Paris sau Roma.

Mai jos un print screen de pe site-ul Blue Air. Bilete pe ruta București – Malaga și retur în perioada 19 martie (joi) – 22 martie (duminica). Prețul total este de 89.8 euro, chiar mai mic decât cel din ofertă.

* Sursa foto: www.blueairweb.com

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns