Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Noutăţi Blue Air: flota va creşte de la 15 la 20 de aeronave!

Noutăţi Blue Air: flota va creşte de la 15 la 20 de aeronave!

Noutăţi Blue Air: odată cu introducerea noilor rute, despre care am scris în acest articol Zi istorică pentru Blue Air: 23 de rute noi anunțate astăzi!, Blue Air, singura companie aeriană de smart flying cu capital 100% românesc, a mai făcut câteva anunțuri importante: va creste flota, va aloca un avion bazei de la Iași, va introduce operațiuni de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj Napoca (zboruri către Dublin si Liverpool), de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa (zboruri către Atena) și de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu (curse către Stuttgart și Köln), și va extinde bazele de la Torino şi Larnaca.

Noutăţi Blue Air: flota va creşte de la 15 la 20 de aeronave!

 

Noutăţi Blue Air: Legat de flota Blue Air, compania a anunțat în conferința de presă din data de 30 septembrie că aceasta va creste de la 15 aeronave (cate sunt în prezent în flota Blue Air), la un număr de 20 de aeronave. Acest lucru se va întampla până la sfârșitul lunii martie 2016. Toate cele 5 aeronave care vor completa flota Blue Air vor fi de tipul Boeing 737. De asemenea, Blue Air a anunțat că în anul 2015 numărul de angajați a crescut cu peste 50% faţă de anul 2014. Astfel, Blue Air a ajuns la un număr total de aproximativ 750 de angajați.

Noutăţi Blue Air: conform informațiilor publicate pe site-ul Airlinestravel.ro, până în data de 30 septembrie compania Blue Air a înregistrat venituri de 30 de milioane de euro din bazele externe de la Torino și Larnaca, iar având în vedere faptul că numărul curselor va fi mult mai mare începând cu anul viitor, veniturile vor creşte considerabil în anul 2016.

Blue Air este singura companie aeriană de smart flying cu capital 100% românesc. Compania a fost înfiinţată în anul 2004, având sediul la Bucureşti. În prezent, Blue Air are patru baze operaţionale. Acestea sunt la Bucuresti – pe Aeroportul Înternaţional Henri Coandă, la Iaşi, în Larnaca şi în Torino. Iar flota deţinută de către companie este alcătuită din 15 aeronave, toate fiind de tipul Boeing 737.

Citește și:

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

sau

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns