Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Malaysia Airlines zboară cu avioanele aproape goale

Malaysia Airlines zboară cu avioanele aproape goale

Malaysia Airlines se confruntă cu dificultăți din punct de vedere economic după pierderea a două aeronave în acest an (zborurile MH370 și MH17), având costuri de aproximativ 2 milioane de dolari pe zi, conform dailymail. Acest lucru se datorează faptului că tot mai puțini pasageri aleg să zboare cu Malaysia Airlines, companie care în ultimele luni a rămas și fără aproximativ 200 de membri ai echipajului, aceștia dându-și demisia.

Malaysia Airlines zboară cu avioanele aproape goale

 

Cu toate că nu este clară vină companiei în cazul prăbușirii celor 2 avioane. Unul a fost bombardat de o rachetă în Ucraina. Iar altul a dispărut de pe radare și încă neidentificat locul în care s-ar fi prăbușit. În urma acestor evenimente neplăcute, compania este sancționată drastic de către pasageri. Compania malaeziană înregistrând cea mai mică rată de ocupare din istoria sa de aproape 70 de ani.

De asemenea, este foarte afectat și brandul de țară, deoarece Malaysia Airlines contribuia foarte mult la imaginea țării, aducând foarte multi turiști în Malaezia. Mulți turiști care făceau sau doreau să facă în viitor călătorii către Malaezia s-au reorientat către alte destinații. Pentru a încerca să reducă pierderile, compania oferă promoții pentru agențiile de turism, dar și reduceri foarte mari la prețul biletelor.

Compania aeriană Malaysia Airlines are o flotă care cuprinde 93 de avioane. Aceasta este compusă din 5 tipuri de avioane. Respectiv: 15 Airbus A330-300, 6 Airbus A380-300, 57 de aeronave de tip Boeing 737-800, 3 aeronave de cursă lungă de tipul Boeing 737-400 și 13 avioane de tipul Boeing 777-200 ER. Media de vârstă a avioanelor deținute de către Malaysia Airlines este de 7.2 ani, conform informațiilor oferite de site-ul www.airfleets.net.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDe

Sursa foto: www.flyflyacademy.com

Lasă un răspuns