Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Impresii din Loro Parque Tenerife – galerie foto

Impresii din Loro Parque Tenerife – galerie foto

Localizat în nordul insulei, Loro Parque se află în orașul Puerto de la Cruz. Acesta se află la o distanţă de aproximativ 40 de km de Santa Cruz de Tenerife, capitala Insulei, dar şi a întregului arhipelag care formează Insulele Canare. Loro Parque este atât o gradină zoologică cât și o gradină botanică. Este renumit în special pentru show-urile cu delfini, orci, lei de mare și papagali. Parcul este una dintre principalele atracții turistice din Tenerife, fiind un impresionant loc dedicat animalelor, unde poți vedea peste 3000 de specii de papagali, inclusiv 300 de subspecii (papagalii sunt la ei acasă în Tenerife și reprezintă un simbol al Insulelor Canare), gorile, pantere, leoparzi, broaște țestoase, lei de mare, tigri bengalezi sau pinguini

Impresii din Loro Parque Tenerife

 

Spectacolele cu delfini au loc de patru ori pe zi, încep la orele 11:00, 13:15, 14:45 și 16:00. De asemenea, în fiecare zi au loc și 5 spectacole cu lei de mare, 6 show-uri cu papagali, 3 spectacole cu orci, dar și un cinema în aer liber care prezintă de nouă ori pe zi un filmuleț care nu are mai mult de 20 de minute. Parcul deţine de asemenea, un imens muzeu al papagalilor, o alee superbă dedicată orhideelor, câteva restaurante și evident, magazine cu nelipsitele suveniruri.

Loro Parque

Preturile tichetelor de intrare sunt următoarele:

– bilet pentru un adult: 34 de euro.

– bilet pentru un copil între 6 și 11 ani: 23 de euro.

Programul de vizitare al parcului este zilnic între orele 8:45 și 18:45. Pentru a nu prinde aglomeraţia, este de preferat să ajungi cât mai de dimineață. Mai multe detalii poţi găsi pe site-ul oficial al parcului, www.loroparque.com.

Daca ajungi în Tenerife, pentru a te convinge ca parcul este un obiectiv turistic pe care nu trebuie să îl ratezi, pozele de mai jos spun mai mult decât o mie de cuvinte:

Loro Parque 4

Loro Parque 3

Loro Parque

Loro Parque 5

Loro Parque 6

Loro Parque 7

Loro Parque 12

Loro PArque 13

Loro Parque 14

Loro Parque 15

Loro Parque 8

Loro 3

Loro 1

Loro 2

Loro

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

** Foto: Catalina Petcu

Lasă un răspuns