Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Hotel Marriott Maida Vale din Londra – impresii

Hotel Marriott Maida Vale din Londra – impresii

Am prostul obicei de a cumpăra bilete de avion ieftine de la companiile aeriene low cost Wizz Air, Ryanair, Blue Air sau chiar de la TAROM, fără să mă gândesc înainte să verific și cât costă cazarea în perioada în care vreau să călătoresc. Mi s-a întâmplat de câteva ori să trec de la extaz la agonie în doar câteva minute. Adică am fost foarte bucuros că am cumpărat niște bilete de avion la un preț extrem de mic, însă mi-a căzut faţa când am văzut cât costă cazarea. Cam aşa s-a întâmplat și weekendul trecut. Am prins o ofertă la bilete de avion la Wizz Air și am plătit sub 200 de lei pentru o călătorie dus-întors pe ruta București – Londra. Am cumpărat pe loc biletele. Însă când am început să caut cazare pe diferite site-uri de rezervări online a început să mă ia durerea de cap.

Deoarece urma să stau doar 2 zile în Londra, era clar că voi avea nevoie de un hotel în centrul orașului, sau cât mai aproape de centru, pentru a nu pierde mult timp cu deplasarea între hotel și obiectivele turistice principale. Am găsit tot felul de hoteluri de 3 stele în centrul Londrei la un preț de aproximativ 100 de lire pe noapte, însă parcă nu îmi venea să dau atât de mult pentru o cameră de hotel mică, într-un amărât de hotel vechi de trei stele și probabil plin de igrasie. Urăsc să stau la hoteluri de trei stele. Mereu când am stat la trei stele am avut tot felul de mici probleme. Iar micul dejun nu este niciodată foarte bun. De obicei, prefer să caut cazarea din timp și să prind oferte la hoteluri de 4 stele pe booking.com.

Din fericire, exact când mă hotărâsem să fac plata și sa rezerv o camera la un hotel mediocru, care însă costa imens, am găsit o ofertă foarte bună la hotelul Marriott Maida Vale, la prețul de aproximativ 550 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, cu plata nerambursabilă. Având cont genius pe site-ul booking.com, am primit un discount şi putut să rezerv camera și mai ieftin. La putin sub 500 de lei pe noapte. Ceea ce mi s-a părut o ofertă foarte bună, având în vedere cum sunt preţurile în mod normal în Londra. Nu am ezitat şi am făcut plata instant.

Marriott Maida Vale – impresii

 

Alegerea hotelului Marriott Maida Vale s-a dovedit a fi o decizie foarte bună. Asta deoarece hotelul este foarte confortabil, camerele sunt mari (aprox. 25 de metri pătrați). Iar în prețul plătit ai acces gratuit la sala de fitness, saună și piscină. De asemenea, cartierul Maida Vale, în care este situat hotelul, este superb. Este plin de case și conace în stil victorian și georgian. De asemenea este un cartier safe și merită să ieși seara să te plimbi prin jur.

Am mai fost cazat la hoteluri din lanțul Marriott în Moscova şi în Praga. Aşa că știam la ce să mă aștept. Pot spune că Marriott Maida Vale întrunește toate condițiile unui hotel din lanțul Marriott. De asemenea, wifi-ul a mers perfect în cameră și este oferit gratuit. Un lucru pe care l-am constat la hotelurile Marriot, în toate cele 3 locații în care am fost, este faptul că patul este extrem de moale și confortabil. În ultimii ani am călătorit foarte mult și pot spune că am „testat” câteva zeci de hoteluri din Europa, însă paturi mai bune ca la Marriott eu nu am mai văzut. 🙂

Hotel Marriott Maida Vale

Hotel Marriott Maida Vale

Hotel Marriott Maida Vale

Hotel Marriott Maida Vale

Cum ajungi la Marriott Maida Vale?

 

Hotelul Marriott Maida Vale din Londra este foarte ușor accesibil, poţi ajunge aici cu metroul utilizând linia de metrou Bakerloo. Poți coborî la oricare dintre stațiile Kilburn Park sau Maida Vale. De aici mai trebuie să mergi câteva minute pe jos, hotelul aflându-se chiar pe bulevardul Maida Vale. Cel mai rapid mod de a ajunge de la hotelul Marriott Maida Vale în centrul Londrei este cu metroul. O călătorie de la staţia Kilburn Park până la staţia Oxford Street durează în jur de 10-12 minute. Iar prețul unui bilet de metrou este de 5 lire. Cam exagerat, dar asta este Londra!

Nu știu cum sunt preţurile la Marriott Maida Vale și în alte perioade ale anului, dar dacă prinzi o ofertă similară cred că ar fi păcat să nu te cazezi aici.

 * Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns