Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Fabrica de călătorii – record de trafic pe blog la un an de la lansare!

Fabrica de călătorii – record de trafic pe blog la un an de la lansare!

Pe data de 1 iulie 2015, www.fabrica-de-calatorii.ro împlinește un an de la înființare. Vom sărbători acest lucru cu cel mai mare trafic pe blog de până acum! Acesta a fost înregistrat în luna iunie 2015. De asemenea, am ajun și la un număr de aproape 5.000 de like-uri pe Facebook. Astfel, site-ul nostru a înregistrat un număr total de 11.227 de vizitatori unici în luna iulie și 14.220 de afișări pe pagină. Acest lucru înseamnă o medie de 374 de vizitatori unici și 474 de afișări pe pagină pe zi. Cel mai mare trafic pe blog din luna iunie a fost în data de 13 iunie. Atunci când am avut 948 de vizitatori. Însă recordul all time a fost în data de 3 februarie 2015, când pe site au intrat 1.411 vizitatori unici.

Fabrica de călătorii – record de trafic pe blog în luna iunie 2015

Recordul precedent de trafic pe blog fusese înregistrat cu două luni în urmă, respectiv în luna aprilie a acestui an. Atunci, Fabrica de călătorii a avut, conform Google Analytics, un număr de 10.053 de vizitatori unici. Şi, de asemenea, 14.248 de afișări pe pagină.

Având în vedere că nu am pornit acest blog pentru a avea trafic și sunt perioade în care publicăm doar un articol pe săptămână, suntem foarte mulțumiți de acest trafic pe blog.

Cei mai multi cititori ajung pe Fabrica de călătorii de pe Facebook (75%). Iar restul introducând direct link-ul sau accesând google. Legat de criteriul geografic, 75% din cei care au accesat blog-ul în luna iunie sunt utilizatori din Romania. Pe locul al doilea, cu 8.64% sunt utilizatorii din Republica Moldova (ceea ce ne bucură foarte mult). Pe locul al treilea sunt utilizatorii din Marea Britanie (3.57 %). Apoi fiind urmați de către Statele Unite (3.27%), Germania (2.24%) și Italia (1.34%).

Chiar dacă nu umblăm după trafic, datele de mai sus ne fac să ne simțim bine și ne obligă, în același timp, să scriem mai mult și mai bine.

Va mulțumim!

Lasă un răspuns