Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Eurowings: Zboruri low cost pe destinații lung-curier

Eurowings: Zboruri low cost pe destinații lung-curier

Eurowings, noua companie aeriană care face parte din grupul Lufthansa, a anunțat operarea unor zboruri lung-curier în regim low-cost, începând din toamna anului 2015, cu prețuri pornind de la 99.99 de euro pe segment. Zborurile lung-curier vor fi disponibile din Koln în destinații precum Varadero (Cuba), Punta Cana (Republica Dominicană), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Bangkok și Phuket (Thailanda). Eurowings va efectua zborurile cu aeronave de tipul Airbus A330-200. Zborurile vor fi operate de către compania Sun Express.

Eurowings: zboruri low cost pe destinații lung-curier

 

Conform site-ului oficial al companiei Eurowings, biletele de avion către aceste destinații pot fi deja rezervate. Iar prețurile de pornire sunt cele de mai jos.

  • Köln – Dubai, prețuri începând de la 99.99 de euro pe segment. 
  • Köln – Phuket, prețuri începând de la 199.99 de euro pe segment. 
  • Köln – Bangkok, prețuri începând de la 229.99 de euro pe segment. 
  • Köln – Varadero, prețuri începând de la 229.99 de euro pe segment. 
  • Köln – Punta Cana, prețuri începând de la 229.99 de euro pe segment.

Prin compania Eurowings, Lufthansa dorește să intre pe piața de low cost pe zboruri lung-curier, ca răspuns al pieței foarte competitive. Cel mai probabil, în perioada următoare vor fi anunțate și zboruri către Statele Unite ale Americii, Africa de Sud sau Oceanul Indian.

Sursa foto: germanwings.com

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns