Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Doar astăzi: ofertă Wizz Air – 2 bilete la preț de 1!

Doar astăzi: ofertă Wizz Air – 2 bilete la preț de 1!

Ofertă Wizz Air: Compania aeriană low cost Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală, vine astăzi, 19 mai 2015, cu o super ofertă: cumperi un bilet și primești încă unul gratis! Pentru a beneficia de această ofertă, condițiile sunt ca ambele bilete să fie cumpărate în același timp și pe aceeași rezervare, respectiv pe aceeași cursă. Cu toate acestea, biletul primit gratuit nu include și taxa de administrare, care este în valoare de 70 de lei. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta ofertă Wizz Air, consultați site-ul oficial al companiei,  www.wizzair.com.

Doar astăzi: ofertă Wizz Air – 2 bilete la preț de 1!

 

Această ofertă de la Wizz Air cuprinde doar biletele de avion. Nu sunt incluse și alte opțiuni suplimentare precum includerea unui bagaj de mână mare sau a unui bagaj de cală. Pentru acestea se plătește în plus. Odată cu introducerea noului site, vor fi afișate două tarife. Primul este cel de bază, care include doar prețul zborului, fără alte opțiuni (ca și până acum). Iar al doilea este tariful Plus. Acesta cuprinde pe lângă prețul biletului și un bagaj de cală, care nu trebuie să depășească greutatea de 32 de kg., un bagaj de mână de maxim 10 kg, precum și check în făcut la aeroport, nu în avans.

Așadar, dacă te gândești la un city break ieftin în următoare perioadă, nu rata această ofertă de la Wizz Air.

* Sursa foto: Wizz Air

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns