Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Despre

Sunt economist, am terminat Facultatea de Marketing din cadrul ASE, sunt corporatist și lucrez în marketing, iar pasiunile mele cele mai mari sunt călătoriile și tenisul. Încă de mic am călătorit foarte mult împreună cu părintii mei. Până prin anul 2007 călătoream în fiecare vară vreo 3-4 săptămâni cu mașina prin Europa şi stăteam câte 1-2 nopți prin diferite ţări, orașe sau sate. De atunci, în special din lipsa timpului, călătoresc aproape numai cu avionul, în 7-8 țări pe an, iar obiectivul meu, pe care aproape l-am îndeplinit în 2014 și pe care sper să îl ating în anii următori este să călătoresc în fiecare lună în minim o țară. Până acum, cel mai mult am legat 9 luni consecutive.

Despre Fabrica de călătorii: cum a apărut site-ul Fabrica de călătorii?

 

Pe la jumătatea anului 2014 am hotărât să creez travel blog-ul Fabrica de călătorii din dorința de a împărtăși cu voi experiențele mele de călătorie, dar și diverse știri și oferte, deoarece și eu la rândul meu mă documentez foarte bine atunci când vreau să plec într-un loc în care nu am mai fost.

Până acum am călătorit în 30 de ţări. Majoritatea din Europa. Pe acest blog voi scrie sfaturi de călătorie bazându-mă doar pe ceea ce ştiu şi pe ceea ce am vazut până acum. Nu din auzite. De asemenea voi scrie şi post-uri legate de „lifestyle”, deoarece călătoriile fac parte din stilul nostru de viaţă, iar unele „tips-uri” ne pot face viaţa mai simplă.

De asemenea, pe Fabrica de călătorii vor scrie din când în când și guest writeri. Aceştia vor prieteni sau colegi care doresc să ne spună poveștile lor de călătorie.

„And then I realized that travelling is the best way to learn.”

Mihai Mehedinţu

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.