Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Cum să zbori la Viena cu 43.58€ cu Austrian Airlines

Cum să zbori la Viena cu 43.58€ cu Austrian Airlines

Dacă vă mai amintiți, acum câțiva ani puteam zbura low cost către Viena la preţuri de 20-30 de euro pe segment. Din pacate, acele vremuri s-au dus demult, iar în prezent nu poți zbura din București către Viena decât cu TAROM sau Austrian Airlines. Viena este una dintre cele mai căutate destinații, fiind pe locul 3 în topul celor mai frecventate destinații de pe Aeroportul Otopeni (44 de zboruri pe săptămână pe ruta București – Viena). Cautând zboruri ieftine pentru vacanţa din această toamnă, am găsit o ofertă foarte bună de la Austrian Airlines, pe ruta București – Viena, la preţuri începând de la 43.58 € pe segment.

Cum să zbori la Viena cu 43.58€ cu Austrian Airlines

 

Aceste preţuri sunt valabile datorită faptului ca Austrian a introdus clasa Economy Light. Aceasta este un fel de low cost deoarece în acest preț nu sunt incluse bagajul de cală și nici locul rezervat, ci doar un bagaj de mână. Eu zic că este un lucru bun, deoarece poți zbura în capitala Austriei la un preţ foarte bun. 

Am făcut o simulare pe site-ul oficial al companiei Austrian Airlines, www.austrian.com, și am găsit oferte în această toamnă zboruri la prețul de 43.58 € pe ruta București – Viena și 56.98 € pentru ruta Viena – București. Adică aproximativ 100 de euro dus-întors. Ceea ce este un preț bun, având în vedere preţurile practicate pe această rută.

Bucuresti - Viena Austrian Airlines

Bucureşti – Viena Austrian Airlines

Viena - Bucureşti Austrian Airlines

Viena – Bucureşti Austrian Airlines

Compania aeriană Austrian Airlines are sediul sediul și baza operativă pe aeroportul din Viena. A fost preluată în anul 2009 de către Lufthansa și deține o flotă de 79 de aeronave, conform site-ului www.planespotters.netMedia de vârstă a aeronavelor companiei este de 16.2 ani. Acest scor este aproape similar cu media de vârstă a aeronavelor deținute de către TAROM (15.2 ani). Austrian Airlines este membră a celei mai mari alianțe de companii aeriene din lume, Star Alliance.

Citește și:

Impresii de la Muzeul de Ceară Madame Tussauds din Viena

Unde te poți caza lângă Viena? Recomandarea noastră: Das Alte Haus Feuchtl

Cum poți închiria bicicletă gratis în Viena?

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns