Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Cum poți mânca la Burger King din Aeroportul Otopeni, singurul din România?

Cum poți mânca la Burger King din Aeroportul Otopeni, singurul din România?

Americanii de la Burger King au rezistat în țara noastră doar 4 ani de zile. Asta deşi au deținut la un moment dat un număr de nouă restaurante pe piața locală din România. Respectiv în perioada 2008-2012, după care au intrat în insolvență. Cu toate acestea, după închiderea companiei care deținea franciza Burger King în România, un singur restaurant al acestui brand a mai rămas pe piața locală. Este vorba de restaurantul amplasat în Aeroportul Otopeni. Acesta este administrat de către altă companie, respectiv Alpha Rocas, care operează mai multe magazine și restaurante din incinta Aeroportului Otopeni.

Potrivit informațiilor din piață, Burger King analizează o reintrare pe piața din România. Iar din 2015 este posibil să vedem din nou restaurantele lor în România.

Dar, până  atunci, cum putem mânca la restaurantul Burger King din Aeroportul Otopeni? Există două variante:

 

1. Călătorești cu avionul, iar în drum spre terminal faci o mică oprire la Burger King.

2. Cu toate ca nu sunt un mare fan al Burger King, stând de vorbă cu un prieten ne-am gândit cum am putea mânca un meniu Whopper fără să și decolăm, așa ca ne-am gândit la o idee foarte simplă. Cumperi un bilet low cost, doar dus, către orice destinație din Europa la un preț de aproximativ 50 de lei (de exemplu în  data de joi, 11 decembrie 2014, un bilet pe ruta București – Malmo costă în acest moment 54 de lei), mănânci un meniu la Burger King, după care te întorci acasă, fără a mai decola. Un meniu la restaurantul Burger King din Aeroportul Otopeni costă între 30 și 50 de lei, așa că toată distracția (bilet de avion către Malmo și meniu la Burger King) costă sub 100 de lei. Oare merită?

Fondat în anul 1954, lanțul american de tip fast food este prezent în 79 de țări. Iar conform site-ului oficial, www.bk.com, aceştia servesc zilnic peste 11 milioane de clienți. Compania deține peste 13.500 de restaurante în întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

8 Comments

 1. depinde de portie ! oricum e nostima treaba

 2. Caterinca :)))

 3. Cea mai proasta cafea pe care am savurat-o vreodata in oras este cea pe care tocmai ce o beau acum , de la Burger King Otopeni in drum spre Milano ….nu ma mir ca a au intrat in insolventa , ma mir ca totusi a mai ramas unul !

  • ce legatura are cafeaua cu afacerea lor ? ei vand burgere in principal.
   restaurante de genu asta nu trebuie sa aibe cafea de renume, nu aia se consuma acolo. probabil nu le-a mers pentru ca pe la noi burger king nu prea este cunoscut.

 4. ce misto :)))))

 5. Am halit Burger King de 2-3 ori pe saptamana, negresit, in perioada 2009 – 2011, de la cel din Plaza mai exact. Eram addicted, si eu si prietena mea, intr-o perioada in care fiind si tineri o ardeam mai mult pe junk food. Din experienta pot spune ca nici macar nu incape termen de comparatie intre burgerii de la Burger King si cei de la McDonald’s, McDonald’s practic e o gluma proasta la acest capitol. Motivul pentru care am ajuns la acest articol este ca inca „plang” dupa Burger King, de fapt atat de mult incat chiar voi face luna asta aroganta sugerata, cu cel mai ieftin bilet de avion existent fara a pleca nicaieri. Pacat totusi ca un astfel de gigant a dat fail dupa doar 4 ani si de atunci nu s-a mai intors, exista multe articole din 2014-2015 in care se spune ca analizau piata pentru a se reintoarce, intre timp deja e 2018 si nici urma de Burger King. Sunt ferm convins incercand aproape tot meniul lor ca a fost o problema de marketing ce ar putea fi rezolvata de alti oameni mai competenti, intrucat calitatea chiar este net superioara rivalului direct la capitolul burgeri.

 6. Se pare ca cei de la Publicis Romania ti-au copiat ideea.
  http://whoppernoshow.com/

Lasă un răspuns