Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Cum poți închiria bicicletă gratis în Viena?

Cum poți închiria bicicletă gratis în Viena?

Viena este unul dintre orașele mele de suflet, în care revin cu plăcere de fiecare dată când am ocazia unei călătorii. În luna mai a acestui an am avut ocazia de a face din nou o mică excursie în Viena, dar de data aceasta aveam timp de vizitat doar o zi. Și cum altfel decât cu bicicleta poți vedea tot orașul într-o singură zi?

Cum poți închiria bicicletă gratis în Viena

 

Viena are un sistem public foarte bun de închiriere de biciclete. Se numește City Bike și îți oferă posibilitatea de a te plimba cu bicicleta prin oraș la un preț foarte mic. Sau chiar gratis. În prezent, în Viena sunt nu mai puțin de 118 locații de unde se pot închiria biciclete. Însă numărul acestora este în continuă creștere. Acest serviciu public de închiriere de biciclete este popular atât în rândul turiștilor cât și în rândul localnicilor.

Inchiriere bicicleta Viena

Cum funcționează?

te înregistrezi la unul dintre cele 118 locații din oraș folosind cardul de credit. Prima dată când te vei înregistra și vei închiria o bicicletă ți se vor extrage 20 de euro de pe card, ca și garanție, însă această sumă îți va fi înapoiată după returnarea bicicletei.

prima oră este gratis. Iar apoi vei fi taxat cu 1 euro pe oră, bani care vor fi extrași automat de pe cardul tău.

poți lăsa bicicleta la oricare dintre cele 118 terminale din oraș, nu trebuie să o aduci înapoi de unde ai luat-o. Terminalele sunt peste tot prin oraș și practic poți merge oriunde cu bicicleta.

la terminalele de închiriere găsești harta cu toate punctele City Bike din oraș.

folosit inteligent, sistemul City Bike poate fi gratis. Având în vedere că prima oră de închiriere este mereu gratis, te poți încadra în acest timp pentru a lăsa bicicleta la alt terminal. Vizitezi ce ai de vizitat, apoi iei altă bicicletă pe care o returnezi în urmatoarele 60 de minute. Şi tot așa.

City Bike Viena oferă spre închiriere peste 1400 de biciclete. Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial al City Bike Vienna aici.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns