Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Cum găsesti bilete de avion ieftine: București – Oslo, dus-întors, 128 de lei!

Cum găsesti bilete de avion ieftine: București – Oslo, dus-întors, 128 de lei!

Oslo este un oraș superb! Nu am ajuns încă aici, dar este în topul locurilor în care doresc să ajung cât de curând. De fiecare dată când fac o simulare de rezervare a biletelor pe site-ul companiei low cost Wizz Air mă minunez cât de mici pot să fie prețurile. Și mereu mă întreb dacă oare este rentabilă această cursă pentru companie? Wizz Air oferă niște prețuri foarte bune pentru Oslo (Sandefjord) în luna martie 2015. Prețurile încep de la 34 de lei pe segment, pentru deținătorii de Wizz Discount Club. Prețuri foarte mici sunt în toată luna martie, de exemplu, în perioada 11 martie (miercuri) – 15 martie (duminică). Costul unei călătorii dus – întors pe ruta București Otopeni – Oslo  (Sandefjord) costă numai 128 de lei!

Unde aterizezi?

 

Aeroportul din Sandefjord este situat la o distanță destul de mare de Oslo, capitala Norvegiei. Distanța de 116 km poate fi parcursă în aproape 2 ore cu trenul sau într-0 oră și jumătate cu mașina. Prețul unui bilet dus – întors cu trenul de la aeroport până în Gara Centrală din Oslo costă 40 de euro (20 de euro pe segment). Mai multe detalii poți găsi pe site-ul oficial al Cailor Ferate din Norvegia, www.nsb.no.

Cazarea în Oslo

 

Deși prețurile biletelor de avion până în Oslo sunt foarte mici, trebuie să ții cont de faptul că hotelurile sunt destul de scumpe, Norvegia fiind în sine o țară care te cam arde la buzunar. Făcând o simulare pe site-ul de rezervări online booking.com, în perioada 11-15 martie (perioada în care biletele dus-întors costă 128 de lei), o cameră dublă la un hotel de 3 stele are un preț începând de la  250 de euro pentru toate cele 4 zile. Dacă adaugi și mic dejun, prețul sare de 300 de euro, costul pe noapte fiind în jur de 75-80 de euro. Dacă dorești un apartament închiriat direct de la „sursă”, poți folosi cu încredere site-ul de rezervări airbnb.com și poți reduce costurile cu până la 30-40%.

Cazare in Oslo

Cazare in Oslo

* Sursa foto: Wikipedia

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

One Comment

  1. Merita din plin! De persoana, nu costa mai mult de 250-300 de euro – cazare, masa, transport si bilete de avion

Lasă un răspuns