Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Club Fabrica: un loc de distracție inedit

Club Fabrica: un loc de distracție inedit

Club Fabrica este cu siguranță unul dintre cele mai mișto localuri în care poți merge în București, fiind atât club cât și terasă (având o terasă acoperită și una în aer liber). Club Fabrica are și o scenă unde de obicei se țin tot felul de evenimente, precum piese de teatru, concerte, filme sau târguri de handmade (mai ales vara).

Club Fabrica este foarte aproape de centrul Bucureștiului, fiind situat aproape de Piața Unirii, pe strada 11 Iunie nr. 50. Mulți tineri sau adolescenți vin aici datorită conceptului urban al localului. Pereții sunt acoperiți aproape în întregime de grafitti, creând o imagine de ansamblu inedită, unde arta de stradă este la ea acasă.

Club Fabrica: un loc de distracție inedit

 

Club Fabrica este un loc perfect pentru distracție, dar și pentru relaxare. Localul deține și mese de biliard, jocuri de darts sau foosball, un loc de joaca pentru copii si un cos de baschet, iar pub-ul clubului este deschis tot anul. Pentru mai multe detalii despre Club Fabrica, puteți intra pe site-ul oficial al clubului aici sau pe pagina oficiala de facebook a localului aici.

Dacă doriți să mergeți la Club Fabrica doar pentru a mânca, în weekend sau după servici, trebuie să țineți cont de faptul că fiind terasa unui club și nu a unui restaurant, oferta de mâncare este relativ mică. În schimb, meniul de băuturi este consistent. Vei găsi o gamă largă de băuturi. Legat de mâncare, recomandarea mea este pizza făcută la cuptor cu lemne. Însă meniul cuprinde și salate, pe care le-am testat și sunt de asemenea foarte bune. Recomand salata mediteraneană (cu fructe de mare). Este delicioasă! Dar și salata waldorf cu somon. Prețurile salatelor sunt între 17 și 23 de lei.

Autor articol: Alina Maria Popa

* Sursa foto: Club Fabrica

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns