Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

City break Tel Aviv, 21-24 noiembrie: zboruri de la 134 de lei cu Wizz Air!

City break Tel Aviv, 21-24 noiembrie: zboruri de la 134 de lei cu Wizz Air!

Cautând bilete de avion ieftine pentru această toamnă, am găsit o ofertă foarte bună de la Wizz Air: city break Tel Aviv (Ben Gurion) la preţuri începând de la 134 de lei pe segment! De exemplu, în perioada 21-24 noiembrie 2014 poți vizita modernul oraș Tel Aviv, al doilea cel mai mare oraș din Israel, după Ierusalim, la doar 318 lei pentru o călătorie dus întors. Acest preţ este disponibil doar pentru abonații Wizz Discount Club, prețul normal fiind de 408 lei.

City break Tel Aviv

 

City break Tel Aviv: Acesta este un preț foarte bun, având în vedere faptul că aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv este în general un aeroport scump. În acest preț este inclus doar un bagaj de mână mic. Pentru un bagaj de mână mare se plătește o taxă suplimentară de 39 de lei pe segment. Oricum, doar un bagaj de mână este suficient pentru un city break de câteva zile. Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial al companiei Wizz Air.

City break Tel Aviv

City break Tel Aviv

Ca și comparație, un zbor cu TAROM tot în perioada 21-24 noiembrie costă 292.84 euro. Adică aproximativ 1300 de lei. Adică triplu decât la Wizz Air, cu tot cu bagaj de mână mare inclus. Mai multe detalii găseşti pe site-ul oficial al companiei TAROM.

City break Tel Aviv

City break Tel Aviv

Dacă doreşti să îţi faci o vacanţă în Israel, poți opta pentru o excursie la fascinanta Marea Moartă sau poți vizita câteva dintre numeroasele obiectivele turistice din această ţară. Printre acestea se numără Nazaret, oraşul în care a crescut Iisus Christos împreună cu mama sa. Dar şi Muntele Tabor, Marea Galileei sau Ierusalim.

Aşadar, acă vrei să mergi într-un city break în Tel Aviv în această toamnă, ar trebui să te grăbești. Astfel vei prinde biletele la un preț cât mai mic cu putință.

Citește și:

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

sau

Rută nouă Wizz Air: București – Birmingham din mai 2016

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Cel.ro

Lasă un răspuns