Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

City break Oslo: zboruri București-Oslo la 38€ dus-întors!

City break Oslo: zboruri București-Oslo la 38€ dus-întors!

City break Oslo: capitala Norvegiei, este unul dintre orașele pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată. Este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase orașe din Scandinavia, dacă nu chiar cel mai frumos. Oslo este în general un oraș scump. Însă noi putem ajunge acolo fără să cheltuim prea mulți bani. Asta datorită zborului direct București-Oslo (Sandefjord Torp) operat de către Wizz Air. În această toamnă, zborurile pe ruta București – Oslo sunt la un preț foarte bun, începând de la 86 de lei pe segment!

City break Oslo: zboruri București-Oslo la 38€ dus-întors în octombrie!

 

City break Oslo: în perioada 14 – 18 octombrie (miercuri – duminică) poți zbura din București către Olso la prețul de 172 de lei dus-întors! Acest preț este valabil pentru membrii Wizz Discount Club. Altfel, prețul normal este de 262 de lei dus-întors. În acest preț nu este inclus decât un bagaj de mână mic. Acesta poate avea o greutate maximă de 10 kg. Pentru un bagaj de mână mare se percepe un cost suplimentar de 65 de lei pe segment, în timp ce bagajul de cală, cu o greutate maximă permisă de 23 de kg, costă 115 lei pe segment. Mai multe detalii găseşti pe site-ul oficial Wizz Air.

City break Oslo

City break Oslo

City break Oslo: Aeroportul Sandefjord Torp se află la o distanţă aproximativ 120 de km de centrul orașului Oslo. Distanţa se poate parcurge cu trenul în 2 ore. Preţul unui bilet de tren este în jur de 18 de euro pe segment. Temperatura în Oslo în perioada 14-18 octombrie este estimată a fi între 10 și 15 grade Celsius.

Dacă ajungi în Oslo, trebuie să ții cont de faptul că acesta este un oraș scump, unde și cazarea este foarte scumpă. Este destul de greu să găsești cazare la sub 100 de euro pe noapte, aproape de centrul orașului. La acest preţ recomand Anker Hotel și Smarthotel Oslo, ambele aproape de centrul orașului.

City break Oslo - cazare

City break Oslo – cazare

Sursa foto

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns