Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

City break la Milano: 130 de lei dus-întors cu Wizz Air

City break la Milano: 130 de lei dus-întors cu Wizz Air

A început toamna și, evident, este plin de oferte la toate companiile aeriene! Tocmai mi-am cumpărat niște bilete de avion și m-am gândit să share-uiesc cu voi o ofertă foarte bună pentru un city break la Milano cu Wizz Air: zborul București – Milano (Bergamo) din data de 20 noiembrie (vineri), cu plecare la ora 6:30 costă numai 84 de lei, iar întoarcerea de la Milano (Malpensa) la București din data de 22 noiembrie (duminică), cu plecare la ora 13:50 costă doar 9.99 euro! În total, dus-întors, zborurile costă aproximativ 130 de lei (preţurile sunt valabile pentru abonaţii Wizz Discount Club).

În acest preț este inclus doar un bagaj de mână mic, care nu trebuie să depășească greutatea de 10 kg. Pentru un bagaj de mână mare se plătește un cost suplimentar de 57 de lei pe segment, iar pentru un bagaj de cală cu o greutate maximă admisă de 23 de kg. se plătește un cost suplimentar de 44 de lei. Poţi găsi mai multe detalii pe site-ul oficial al companiei Wizz Air, www.wizzair.com.

City break la Milano: 130 de lei dus-întors cu Wizz Air

 

City break Milano - dus

City break Milano – dus

City break la Milano. La dus, aterizarea este pe aeroportul din Bergamo. Acesta se aflăla aproximativ 50 de km de centrul orașului Milano, înspre est. Pentru a ajunge în Milano cea mai bună variantă este cu shuttle bus-ul (operat de firma Terravision). Prețul pe segment este de 5 euro de persoană.

City break Milano - întors

City break Milano – întors

City break la Milano: Întoarcerea este de pe aeroportul Malpensa, aflat tot la o distanţă de 50 de km de Milano, însă înspre vest. Pentru a ajunge la Malpensa se poate lua un autobuz de la gara Milano Centrale, care ajunge în aprox. 50 de minute la aeroport. Autobuzele către Malpensa circulă din 30 în 30 de minute.

La Bergamo zboară și Ryanair, aşa că nu ar strica să arunci o privire şi pe site-ul lor pentru a vedea dacă orarul de zbor ți se potrivește mai bine sau dacă poţi combina zborurile.Sursa foto: Welleschik

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns