Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

City break în Dubai: zboruri dus-întors la 199 de euro!

City break în Dubai: zboruri dus-întors la 199 de euro!

Pe lângă Grecia, Turcia, sau Spania, o nouă destinație începe să fie din ce în ce mai căutată de către turiștii români: city break în Dubai. Conform agențiilor de turism, Dubai-ul este la mare căutare încă de anul trecut. Iar în anul 2015 se așteaptă ca cererea să fie și mai mare. Dacă vrei să petreci câteva zile la Dubai, poți opta pentru un pachet turistic, însă de cele mai multe ori acestea au prețuri foarte mari. Asa că poate e mai bine să îți cauți singur zboruri ieftine și cazare la un preț decent.

De exemplu, eu mi-am cumpărat bilete pentru Dubai la promoție de la Wizz Air pentru luna aprilie. Iar la o zi după ce am luat biletele am „vizitat” o agenție de turism dintr-un mall, unde mi-a fost prezentată o ofertă „senzațională” la doar 1.200 de euro de persoană (transport + hotel). Ce era să îi spun tipei de la agenție, că eu mi-am luat zbor cu 670 de lei dus-întors? I-am mulțumit și la revedere!

City break în Dubai: zboruri dus-întors la 199 de euro

 

Deci, chiar dacă prinzi sau nu ziua cu reduceri, Wizz Air are cea mai bună ofertă pentru Dubai. De exemplu, în perioada 17-24 martie, când temperaturile în Emirate nu sunt foarte mari, poți zbura dus-întors cu 903 de lei, preț disponibil pentru abonații Wizz Discount Club. Acest preț nu cuprinde decât 1 bagaj de mână de maxim 10 kg. Iar pentru un bagaj de cală se plătește suma de 140 de lei/segment. Mai multe detalii găsești pe site-ul companiei Wizz Air.

Wizz Air Dubai

Wizz Air Dubai

City break în Dubai: cazare

 

Dacă plănuieşti un city break în Dubai, poți găsi cazare la un preț rezonabil. Chiar şi la un preţ în jurul a 75 de euro pe noapte pentru o cameră dublă la un hotel de 3-4 stele. Şi cu mic dejun inclus pentru două persoane. Iar în cazul în care vrei să închiriezi un apartament, fără mic dejun inclus, costurile pot să scadă cu până la 30%. Deși Dubai este considerată o destinație scumpă, prețurile la cazare sunt comparabile cu orice oraș mare din Europa, precum Barcelona sau Roma.

În concluzie, costurile de transport și cazare pentru o săptămâna la Dubai în perioada 17-24 martie sunt următoarele:  

– zbor: 1043 lei /persoană (preț care include un bagaj de cală împărțit de 2 persoane).

– cazare: aproximativ 1.200 de lei / persoană (75 de euro x 7 nopți = 525 de euro, cameră dublă cu mic dejun inclus).

Total zbor și cazare: 2243 lei / persoană, adică în jur de 500 de euro, mult sub ofertele de la agenții.

Wizz Air operează zboruri pe ruta București – Dubai începând cu data de 29 octombrie 2013. Frecvenţa zborurilor este de 3 ori pe săptămână, iar aterizarea este pe Aeroportul Dubai World Central.

* Sursa foto: www.jumeirah.com

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns